Pembe tüylüden de kurtulduğumuza göre artık gerçek korsanları görebiliriz değil mi?Yorulduk yorukduk.
Pembe tüylüden de kurtulduğumuza göre artık gerçek korsanları görebiliriz değil mi?Yorulduk yorukduk.
Dof sama olaydı da kürkünü görseydim de çok mutsuzu etraf kılıçcılara kaldı. Bizim kadimler konseyi bile durgun. Çok üzülüyorum.Pembe tüylüden de kurtulduğumuza göre artık gerçek korsanları görebiliriz değil mi?
Çakma kürklünün gittiği iyi oldu o neydi öyle pembe pembe.Dof sama olaydı da kürkünü görseydim de çok mutsuzu etraf kılıçcılara kaldı. Bizim kadimler konseyi bile durgun. Çok üzülüyorum.
Onun ki pelerin yahu .s bizim ki kürk ahahahahah yalnız var ya doğru ya doğru en karizma schiler.Çakma kürklünün gittiği iyi oldu o neydi öyle pembe pembe.
Bak bir şuna bak.
Bir de şuna.
Öyle pelerin mi olur yav görmüyor musun üst tarafını? Alt tarafı düz sadece şunun gibi.Onun ki pelerin yahu .s bizim ki kürk ahahahahah yalnız var ya doğru ya doğru en karizma schiler.
Yahu Dof samanın tam kürk Croco nun çakma kürk sadece üstünde var. Gerisini Oda üşenmiş çízmemiş. Bir de Dof a çakma demen yok mu ???Öyle pelerin mi olur yav görmüyor musun üst tarafını? Alt tarafı düz sadece şunun gibi.
O yüzden diyorum ya pembe pembe o ne diye.
Bazı Shichiler değişik olsalar da fikirler, sözler, hareketler olsun bayağı iyiler.
Oda üşenmiş çizmemiş mi? Croc'un ki çakma kürk mü? Yahu sen kürk gördün mü gerçekte bir bak bakayım nasıl oluyormuş kürkler.Yahu Dof samanın tam kürk Croco nun çakma kürk sadece üstünde var. Gerisini Oda üşenmiş çízmemiş. Bir de Dof a çakma demen yok mu ???
Müthişsin yahu bu konuda bile Crocu yu öne çıkarıyorsun.Oda üşenmiş çizmemiş mi? Croc'un ki çakma kürk mü? Yahu sen kürk gördün mü gerçekte bir bak bakayım nasıl oluyormuş kürkler.
Dof'un ki gibi bir kürk göster bana hadi. Çakma kürk işte Flamingo tüyü çizmiş Oda, zaten paytak paytak yürüyor tam oturmuş.
Çakma kürklüden kurtulduk diye boşa demiyorum.
Ne sandın? Çakma karakterler mi öne çıksın?Müthişsin yahu bu konuda bile Crocu yu öne çıkarıyorsun.
En orjinal karaktere çakma demekte ne bileyim. Bak ben hiç Croco kötülemiyorum. Sen sürekli kötüyorsun hahahaNe sandın? Çakma karakterler mi öne çıksın?