Merkez dinliyorum.Merkeez.
Merkez dinliyorum.Merkeez.
Merkez dinliyorum.
Harun' a bağlayacaktım ama vazgeçtim. Forum buna hazır değil.
Heee. Ben de merkez deyince MarineFord merkeze Ace'i kurtarmaya inip Akainu önünde diz çöken Waytbörd'den bahsediyorsun sandım.Harun' a bağlayacaktım ama vazgeçtim. Forum buna hazır değil.
Onu şuraya attık artık çıkarabilirsen tartışırız. :SMihawk tartışan yokmu yau
Mihawk alır.Mihawk tartışan yokmu yau
Smoker Mihawk ile ilgili yeni bir bilgi geldiğinde konuyu açacağını söyledi, o konu geri gelecek ve o gün gözyaşları sel olacak...Onu şuraya attık artık çıkarabilirsen tartışırız. :S
Gerçekten söylediğin gibi Wano'ya gelsin efsane olur. Hani yurdum falan demesine gerek yok bi şekilde gelsin biraz savaşsın falan çok güzel olurMihawk alır.
Ateş kardeş ne diyorsun, şimdi Mihawk'ın şiçibiçilik işleri de yalan oldu, ya varya Wano benim yurdum yaaa diye buraya kapak atmaya gelse güzel olmaz mı :T
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı diyorsun :SMihawk alır.
Ateş kardeş ne diyorsun, şimdi Mihawk'ın şiçibiçilik işleri de yalan oldu, ya varya Wano benim yurdum yaaa diye buraya kapak atmaya gelse güzel olmaz mı :T
Ne olacak ağlayacak mısınız o zaman?Smoker Mihawk ile ilgili yeni bir bilgi geldiğinde konuyu açacağını söyledi, o konu geri gelecek ve o gün gözyaşları sel olacak...
Yok ben seni teselli edip, eline mendil vereceğim.. malum gözyaşlarını silmen gerecekNe olacak ağlayacak mısınız o zaman?