Başkası olacak değil ya! Ama 2 yeşil bir iken havası ayrı oluyorduMarimo yeşili mi ne yeşili?
Poşet yeşilini unutmayalım onu az kişi bilir
Başkası olacak değil ya! Ama 2 yeşil bir iken havası ayrı oluyorduMarimo yeşili mi ne yeşili?
Shanks'ın kartı çıktı mı?Kartı açıklanınca fikir adamı diyenler kaybolcak ortadan.
Bazı konulara kaldığım yerden dönüp devam ediyorum ya, atıyorum yer imlerine çok hoş oluyor. Mesela bi önceki genel tartışma konusundan okumadığım 50 sayfa var hayvan gibi şiyapmışlar ya.Artık forum tartışmalarını takip dahi edemediğimi fark ettim. Enerjisi olan arkadaşlara tebriklerimi iletiyorum.
Gereksiz ağırlık oluyordu üstümde. Böyle iyi ya. :/Başkası olacak değil ya! Ama 2 yeşil bir iken havası ayrı oluyordu
Poşet yeşilini unutmayalım onu az kişi bilir
Ben öyle olunca direkt atlıyorum o sayfaları. Artık arada kaynıyor. Şu kartlara doğru düzgün bakmadım bile. Kudurmuş gibi tartışıyor forum yav.Bazı konulara kaldığım yerden dönüp devam ediyorum ya, atıyorum yer imlerine çok hoş oluyor. Mesela bi önceki genel tartışma konusundan okumadığım 50 sayfa var hayvan gibi şiyapmışlar ya.
Kartları forumda paylaşan var mı, çevirisini vs denk geldin mi?Ben öyle olunca direkt atlıyorum o sayfaları. Artık arada kaynıyor. Şu kartlara doğru düzgün bakmadım bile. Kudurmuş gibi tartışıyor forum yav.
Bilmem. Benim bildiğim Shanks = Wb olduğu, öyleymiş yani. Hem de en üst merciden onaylı.Shanks'ın kartı çıktı mı?
Bazı konulara kaldığım yerden dönüp devam ediyorum ya, atıyorum yer imlerine çok hoş oluyor. Mesela bi önceki genel tartışma konusundan okumadığım 50 sayfa var hayvan gibi şiyapmışlar ya.
Hdb paylaşır diye bekliyordum da denk gelmedim. Bi' Oro'da görmüştüm 1-2 tane.Kartları forumda paylaşan var mı, çevirisini vs denk geldin mi?
Shanks:Shanks'ın kartı çıktı mı?
Bazı konulara kaldığım yerden dönüp devam ediyorum ya, atıyorum yer imlerine çok hoş oluyor. Mesela bi önceki genel tartışma konusundan okumadığım 50 sayfa var hayvan gibi şiyapmışlar ya.