Hiç sorma. Rezil etti kadını. :/ Birine tek atmasını bekliyorum ben de. King'in yaptıklarından ötürü onu halledecekmiş gibi geliyor ama Jack'te hiç fena bir fikir değil.Umarım Jack'e felan tek atar.Oda ne hallere düşürdü koskoca yonkoyu.
Hiç sorma. Rezil etti kadını. :/ Birine tek atmasını bekliyorum ben de. King'in yaptıklarından ötürü onu halledecekmiş gibi geliyor ama Jack'te hiç fena bir fikir değil.Umarım Jack'e felan tek atar.Oda ne hallere düşürdü koskoca yonkoyu.
Oda sağ kollara diğer komutanlara özendiğinden daha da fazla özeniyor.O yüzden King'i harcayacağını düşünmüyorum odanın.Ondan dolayı Jack BM tarafından devre dışı bırakılabilir gibi geliyor.Hiç sorma. Rezil etti kadını. :/ Birine tek atmasını bekliyorum ben de. King'in yaptıklarından ötürü onu halledecekmiş gibi geliyor ama Jack'te hiç fena bir fikir değil.
Yeri geldikçe diyorum. BM, Luffy'nin yonkou versiyonudur(bal ve tayfa olarak).O değil Linlin bu beyinle yine iyi yonko olmuş.Tayfası olmasa 50 kere ölür bu avel kadın.
Luffy yine pek dikkatli biri olmamasına rağmen dövüşlerde oldukça kafası çalışan biri.BM'nin pek böyle olduğunu zannetmiyorum.BM direk katıksız mal.Yeri geldikçe diyorum. BM, Luffy'nin yonkou versiyonudur(bal ve tayfa olarak).
Sağ kollar tek yesede 2-3 güne turp gibi olurlar Luffy gibiOda sağ kollara diğer komutanlara özendiğinden daha da fazla özeniyor.O yüzden King'i harcayacağını düşünmüyorum odanın.Ondan dolayı Jack BM tarafından devre dışı bırakılabilir gibi geliyor.
Aynen olabilir tabii ki.Oda sağ kollara diğer komutanlara özendiğinden daha da fazla özeniyor.O yüzden King'i harcayacağını düşünmüyorum odanın.Ondan dolayı Jack BM tarafından devre dışı bırakılabilir gibi geliyor.
BM saç güçten ibaret. Yıkım makinesi gibi. Ezip geçerken düşünme gibi bir derdi yok kadının.Luffy yine pek dikkatli biri olmamasına rağmen dövüşlerde oldukça kafası çalışan biri.BM'nin pek böyle olduğunu zannetmiyorum.BM direk katıksız mal.
Evet çok güçlü ama bu kendi seviyesindeki adamlara karşı çok büyük bir dezavantaj bence.Aynen olabilir tabii ki.
BM saç güçten ibaret. Yıkım makinesi gibi. Ezip geçerken düşünme gibi bir derdi yok kadının.
Kesinlikle. Oda düşürmek isterse bu kafasızlığını kullanarak düşürecek bence. Bakalım sonu ne olacak ben de merak ediyorum. :/Evet çok güçlü ama bu kendi seviyesindeki adamlara karşı çok büyük bir dezavantaj bence.
Bende Mihawk'a amiral seviyesi diyorum zaten.Ha tabii yonko ve amiral arasındaki güç farkını az buluyorum orası da ayrı konu.Mihawk olsa olsa shanksın zorosu olur , luffy-zoro arasında (zoro fanları olmayan) herkesin kabul ettiği fark gibi bir fark var.Shanks yonkou seviyesiyken mihawk amiral-sağ kol seviyesi bir adamdır.