Beğenmene sevindim.Avatar güzelmiş kurororom.
Artık özel hayatları onlara kalmış.Düşman gibi gösteren haindir. Sanji boşuna okamalardan eğitim almadı. Baş başa kalsalar o eğitimin meyvesini gösterecek.
Thriller Bark ve Sabaody’de gerekli ipuçları verildi mangaka tarafından ama anlayana...
Ne kadar şeker bi çift. Bunları ayırıp düşman diye düşünen de ne bilim
Mangaka o toplara girerse yanlış yapar; kendi ayağına sıkarKuina, Kaido'nun adamı olmalı. Zoro bunu öğrenip tayfaya ihanet etmeli. Sonra geri dönmeli.
Usopp, Nami, Robin, Sanji. Hepsi tattı bu duyguyu. Azıcık da Zoro tatsin. Nasılsa sorgusuz sualsiz dönülüyor tayfaya.
Karaktersiz yaa. Tiksinç adamKaptanını döver, haydi korumak için deriz. Tayfasına direk hakaret eder, korumak için denir. Tayfadaki kadınları dikizler işin komedisi o denir. Şimdide bu Big Mom'ın yemeğine zehir atmam, nimetle oyun oynamam der, ama Zoro'nun yemeğine hem zehir hem de jilet atar. Neyse ki Zoro dayanıklı olduğu için etki bile etmemiş.
Daha çok kurtulmaya çalışıyor gibi duruyorZoro reis burda chopper’i kurtarmaya çalışıyor helal olsun.
Timsahları Ban D. Age Chopper-sama'dan kurtarmaya çalışıyor. Malum, reyiz affetmez!Zoro reis burda chopper’i kurtarmaya çalışıyor helal olsun.
Baya teori atıldı ona ya.Queen'in meyvesi ne çıkacak acaba merak ediyorum. Tipi Triceratops olmaya çok uygun aslında ama farklı bir antik zoan da çıkabilir. :/
Lakabına laik bir meyve çıkar büyük ihtimalle.Queen'in meyvesi ne çıkacak acaba merak ediyorum. Tipi Triceratops olmaya çok uygun aslında ama farklı bir antik zoan da çıkabilir. :/
Zoro Luffye yanık.Sanji Zoro aşkını görmezden gelip karakterleri düşmanmış gibi yansıtmak...