Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro gerçekten sevdiğim bir karakter ama OP'e başladığım günden beri Oda'nın kılıç ustalarına bu kadar baskın bir rol vermesini içime sindiremiyorum. Magma atan, meteor indiren, zehirden hidra yapan insanların bulunduğu bir evrende -haki faktörüne rağmen- kılıç bu kadar ön planda olmamalıydı sanki.

Mesela Star Wars ayarı tutturulsa daha hoş olurdu. Temel silahları ışın kılıcı olan güç kullanıcıları kalkıp star destroyeri bir hamleyle ikiye ayıramıyorlar. Ama yine de kılıç kullanımındaki ustalıkları hikayenin işlenmesinde dolaylı yoldan da olsa önemli bir etki sağlıyor.

Jack vs. Zoro(%20)
Kyoshiro vs. Zoro(%60)
Ashura vs. Zoro(biat mücaddesi)
Orochi vs. Zoro(+%90)
King vs. Zoro(+%90)

Ashura'yla olacak muhtemel dövüşün amacı farklı olacağı için onu saymazsak Zoro'nun 4 adet düşmanla karşılaşma ihtimali var. Bunlardan Jack vs. Zoro'nun alt yapısı her ne kadar çok sağlam olsa da Zoro'nun dövüşmesi en az muhtemel düşman kendisi. Jack için İnu-Neko ikilisi ya da Jinbe'yi çok daha kuvvetli adaylar olarak görüyorum. Bu durumda Zoro en az 2 olmak üzere en fazla 3 rakiple karşılaşır.

Jack vs. Jinbe/İnu-Neko

Page One vs. Sanji
Queen vs. Sanji

Hawkins vs. Law

Weevil vs. Marco

Kin, Kanjuro, Raizo, Nami, Usopp, Choppi, Franky, Brook, Carrot, Robin, Hitetsu ya da X(11 kişi) vs. Orochi'nin Ninja Timi(11 kişi)

Ashura, Kawamatsu, Denjiro, O-Kiku vs. 4 headliner. 5. headliner Page One vs. Sanji zaten gerçekleşiyor. 6. headliner Drake ise Kaido'ya ihanet edecek.

Şimdilik bu şekilde bir tablo oluşturdum kafamda.

kyoshiro mu ne Kılıç çekmiş kesin Zoro bunu kesecek .
Orochi de kılıç taşıyorsa onu da keser diye düşünüyorum

Jack vs. Zoro(%20)
Kyoshiro vs. Zoro(%60)
Orochi vs. Zoro(+%90)
King vs. Zoro(+%90)

Ashura'yla olacak muhtemel dövüşün amacı farklı olacağı için onu saymazsak Zoro'nun 4 adet düşmanla karşılaşma ihtimali var. Bunlardan Jack vs. Zoro'nun alt yapısı her ne kadar çok sağlam olsa da Zoro'nun dövüşmesi en az muhtemel düşman kendisi. Jack için İnu-Neko ikilisi ya da Jinbe'yi çok daha kuvvetli adaylar olarak görüyorum. Bu durumda Zoro en az 2 olmak üzere en fazla 3 rakiple karşılaşır.

Jack vs. Jinbe/İnu-Neko

Page One vs. Sanji
Queen vs. Sanji

Hawkins vs. Law

Weevil vs. Marco

Kin, Kanjuro, Raizo, Nami, Usopp, Choppi, Franky, Brook, Carrot, Robin, Hitetsu ya da X(11 kişi) vs. Orochi'nin Ninja Timi(11 kişi)

Ashura, Kawamatsu, Denjiro, O-Kiku vs. 4 headliner. 5. headliner Page One vs. Sanji zaten gerçekleşiyor. 6. headliner Drake ise Kaido'ya ihanet edecek.

King ws Zoro ihtimali bence düşük Zoro bu arc ön planda olacaksa Zoro ws Shogun olur.İkisi bir arada zaten olamaz.
Jack ws Inu/Neko Inu/Neko'nun verdiği hasar üzerine Jimbe gelir Jimbe gelmezse Law son hamleyi yapar.
Queen ws Luffy-Kid
King ws Smoothie Sapık Sanji Smoothie'ye yardımcı olup King ws Sanji başlatır.
Ölümüne olmayan kısa süreli Kaido ws Bigmom sonrası Kaido ws Süpernovalar+ belki Sanji

King ws Zoro ihtimali bence düşük Zoro bu arc ön planda olacaksa Zoro ws Shogun olur.İkisi bir arada zaten olamaz.
Jack ws Inu/Neko Inu/Neko'nun verdiği hasar üzerine Jimbe gelir Jimbe gelmezse Law son hamleyi yapar.
Queen ws Luffy-Kid
King ws Smoothie Sapık Sanji Smoothie'ye yardımcı olup King ws Sanji başlatır.
Ölümüne olmayan kısa süreli Kaido ws Bigmom sonrası Kaido ws Süpernovalar+ belki Sanji
Gördüğüm en farklı vs. beklentisi olmuş bu.

Jack vs. Zoro(%20)
Kyoshiro vs. Zoro(%60)
Orochi vs. Zoro(+%90)
King vs. Zoro(+%90)

Jack vs. Jinbe/İnu-Neko

Page One vs. Sanji
Queen vs. Sanji

Hawkins vs. Law

Weevil vs. Marco

Trio dışı tayfa üyelerinin rolü çok düşük olmuş. Hiç hoşuma gitmez öyle olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık