Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Page one bile Sanji'ye görünmezken bulup vurduğuna göre Law'da kesebilir gibi geliyor. Ama Sanji saldırıyı bloklamayıp kaçabilirdi diyenler olabilir. Eğer Law'ın kesişlerinden sıyrılırsa kazanma ihtimali yüksek zaten Law uzun süre meyve gücünü kullanabilecek güçte değil. Dövüşün uzaması onun lehine.

Sanji şuan kazanamasa bile k.hakisini geliştirirse Law'ın üzerine çıkar diye düşünüyorum.

Page one bile Sanji'ye görünmezken bulup vurduğuna göre Law'da kesebilir gibi geliyor. Ama Sanji saldırıyı bloklamayıp kaçabilirdi diyenler olabilir. Eğer Law'ın kesişlerinden sıyrılırsa kazanma ihtimali yüksek zaten Law uzun süre meyve gücünü kullanabilecek güçte değil. Dövüşün uzaması onun lehine.

Sanji şuan kazanamasa bile k.hakisini geliştirirse Law'ın üzerine çıkar diye düşünüyorum.
He zaten herkes kendini geliştirirken Law armut toplayacak. :hıh:
Sizden korkuyorum. Yakında Usopp gözlem hakisinde ustalaşınca Law ın üstüne çıkar diyeceksiniz. :eek:

Page one sanji’yi göremedi ki:bilmem:
Sanji görünürken vurdu sanji’de sadece ayağını uzattı. Bir nevi kostümü denemeye çalıştı.
Law eğer hamleleri önden kestirip shables ile karşı koyabilirse tepki verme ihtimali olur yoksa işi gerçekten çok zor. Şimdi düşündüm de sanji’nin acayip bir gücü oldu şimdi.
Hem görünmez hem acayip hızlı hem acayip saldırı gücüne sahip. Herkes bu kombinasyona cevap veremez ki. Oda ne düşündü acaba bu kombinasyonu yaparken.
Luffy'nin yerine KK olurum derken Luffy'nin hapisten çıkıp Mihawk'ı yendiğini öğrenen Zoro capsi yapsan güzel olur
O tür capslerle @Roo ilgileniyor:D

Choppiyle dalga geçiyor sevmiyorum ama tayfaya gelirkenki komedisi draması farklıydı ya hem o bölümlerde çok duygulandım hemde Luffyin sanjinin kovalamasına zorla tayfaya katmasına çok gülmüştüm.Birde bu Foxy olaylarında Skypie arcında düdüğü çalmasına çok gülmüştüm keratanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık