Dediğim dedikçilikle alakası yok abi. Eksik ve aynı zamanda abartılı yorumluyorsun olayları. O yüzden ben sabit fikirli oluyorum. Halbuki mangada olandan başka bir şey yazmıyorum.
Eksik yorumluyorsun; çünkü Law kendi başarısı ve yeteneğiyle değil Luffy'nin yardımıyla Dof'un iç organlarını parçaladı. Bunu sadece Law'a mal edip Luffy'nin plandaki yerini açık bir şekilde görmezden geliyorsun. Halbuki hem köprü dövüşünde hem kale dövüşünde Law tek başına neredeyse hiçbir şey yapamadı Mingo'ya. Bu yüzdendir ki Luffy ile plan yapıp Mingo'ya zarar verme yoluna gittiler. Tek başına yapabildiği hiçbir şey yok çünkü.
Abartılı yorumluyorsun; çünkü Fuji, Law'da kalıcı hasar oluşturacak bir darbe vurmamış. Mingo'dan kaçmasını da aynı şekilde handikap olarak yorumluyorsun ki Mingo'nun Law'a bıraktığı hasarların da hepsi yüzeysel çizikler. Yani öyle bir yazıyorsun ki gören Law 2 vs. 1 attı, Fuji kendini tutmuyordu, çok ciddiydi, buna rağmen Law oradan kurtuldu, Mingo'yla ayrı vs. atıp kaçarken inanılmaz bir efor sarf edip handikaplı konuma düştü falan filan. Yav birinden kaçmak efor ve handikap ise Mingo'nun organlarının parçalanması ne ?
Aklıma Luffy'nin Mingo karşısına çıkmadan evvel handikap olarak koşması bahanesinin piyasaya sürüldüğü zamanlar geldi.
Bunların Law üzerinde hiçbir etkisi yok demiyorum. Elbet var ama hani bunu handikap değil efor olarak değerlendirmek daha makul kaçar.
Dediğim gibi Law'ın Mingo'ya zarar verebilecek 1-2 saldırısı vardı ki bunları da ancak Luffy sayesinde yapabildi. Durum böyleyken Law enerjik olsa Dof'a ciddi zarar verirdi demek hayalperestlik olur. Nitekim Law'ın meyvesinin uzayan dövüşler için serideki en dezavantajlı meyve olması ve Mingo'yu kısa sürede yenip yıpratamayacağı gerçeği göz önüne alınırsa bahsini ettiğim hayalperestlik mevzusu kendini ispat ve tasdik eden bir durum değil de nedir ?
Law'ın krallığı Smoker, Sezar ve Vergo karşısında idi. O krallık da Mingo'yu görünce bitti. Law'ın Mingo karşısındaki teke tek performansları ve meyvesinin dezavantajları, Mingo'nun dayanıklılığı gibi hususlar göz önüne alınırsa bu adamın Mingo'yu yenme ihtimali %1 bile değildi. Bu oran Wano arc sonu %50-60 seviyelerine çıksa dahi Law'ın Mingo seviyesindeki birini yenmesine hala yol var demektir. Ve Mingo'nun yonkou 3. komutanı civarı(bana göre) bir seviyesi olduğunu düşünürsek Law'ın geleceği nihai seviye için çok da ümide kapılmamak gerektiği net bir gerçektir.