Geçen başka konulara baktım, karakter analiziydi sanırım orada bile Croco kavgası etmişsin yaBöyle olmadığını sen de iyi biliyorsun ama işine geldiği gibi okuduğun için
Geçen başka konulara baktım, karakter analiziydi sanırım orada bile Croco kavgası etmişsin yaBöyle olmadığını sen de iyi biliyorsun ama işine geldiği gibi okuduğun için
Shanks dost dediği kişilerin hayalini hiçe sayacak adam mı? Mihawk'ın hayalinin güçlü birisiyle dövüşmek olduğunu bilen Shanks gibi bir adam gücünü kısarak mı dövüşmüştür?Peki Mihawk'a bakıyoruz. Adam bi tane Yonkouyu dostu bellemiş, sonra onunla düello ediyor. Şenks dostunu kesecek adam mı? MF savaşında görüyoruz Mihawk daha WB yi görmemiş ama ne hikmetse zamanında ona dalan adamları ezikliyoruz...
O da doru.Düzeltmek istediğim bi yer var, rakip aramıyor, rakibin ayağına gelmesini bekliyor
Ne kavgası ya? Kavga değil de tartışmışımdır olabilirGeçen başka konulara baktım, karakter analiziydi sanırım orada bile Croco kavga etmişsin ya
Gene mangaları atmışsın Alabastaydı her yer ..Ne kavgası ya? Kavga değil de tartışmışımdır olabilir
Sen okumuştun ya zaten orada konuşmuştuk yine seninle. Özet geçtim yazmışsım hatta size hizmet sunuyoruz yine yaranamıyoruzGene mangaları atmışsın Alabastaydı her yer ..
BaşarılıDayanamadım.
İnce...Dayanamadım.
Şenks eğlendirecek kadar güçlü olsa yeter bence :S Ayrıca dostunun kolu gidince seninle işim kalmadı deyip çekip giden adama fazla bile yarenlik etmiş...Shanks dost dediği kişilerin hayalini hiçe sayacak adam mı? Mihawk'ın hayalinin güçlü birisiyle dövüşmek olduğunu bilen Shanks gibi bir adam gücünü kısarak mı dövüşmüştür?
En güçlü denizlerde dolaşıyor aramak için de koca yürekli mihawk yaO da doru.
Ama bekle. Krieg'in ayagina bu gitti. Demekki rakip de ariyor arada xd
Dayanamadım.