Olum Crocodile'ın orada ne işi var yav? Adam niye geliyor oraya bak ne diyor? H.haki ile niye bayıltsın? Adam diyor ki onların işini bitirmeye geldim. Açıkça öldüreceğim diyor. Niye bayıltsın veya başka bir şey yapsın. O zaman H.haki kullanamsı oalyını geçtim açıkca böyle bir cümle kurmuş adam. Öldürüp gidiyor anında zaten bir kaç saniye içinde senin dediğin şey ile alakasız saçma bir olay yani.
Crocodile için verdiğin örnek gibi Belamy örneği de işte arada fark yok benim gözümde.
Crocodile'ın ID de ki umursamaz haline bir bak. Hala diyorsun ki mermi yedi vb.
Luffy G3 ile vururken adam sadece Sables atıyor vb. sana göre H.haki ile falan patlatmalıydı yani.
Sana ne diyorum ben adam alıyor saldırıları ne olursa olsun zaten, adam niye H.haki kullansın öyle bir sahnede gerek mi var? Dof o zaman her sahnede yapıştırdı H.haki sana göre öyle mi? Koca arc boyunca kaç yerde kullandı say bakayım.
Yani yarın bir gün çıktığında Oda'ya falan laf atma diye bunları diyorum. Çünkü sen bazı noktalarda bazı şeyleri kabul etmek istemiyorsun.
Adamlar hapisten kaçacak niye h.haki kullansın ki canı mermi yemeyi seviyor diyorsun.Savunduğun adam akıllı,mantıklı bir adam halbuki.Ne diyeyim ben buna şimdi tek tek hepsine Barchan atsın o sırada da Magellan gelsin değil mi çok mantıklı varken kullanmaması.Yani daha fazla uzatmaya gerek yok bunun üzerine.