Nerede geçti o halde söyle.Shanks nerede ikamet ediyor ?Shanks buluşması Yeni Dünya'da gerçekleşti de bizim mi haberimiz yok? Mihawk, Yeni Dünya'da dolaşabilir ama dolaşan birisi varken, Mihawk'ın GL'de yaptığını abartmaya gerek yok diyorum.
İlla koruma dikmesinw gerek var mı? İnsanlar, shiciye saldıracakken "Ama bu adam shici, hükümet ile antlaşmalı" diyip saldırmadan once düşünüyorlarsa olay bitmiştir. O yüzden,. Hükümet bunları korumuyor demek boşa.
Hani yazmayayım yazmayayım diyorum ama böyle yanlış yorumlamalar gördüğüm zaman dayanamıyorum.
İnsanlar shichibukai gördüklerinde bu yüzden mi korkuyorlar yani.Shichibukai makamının bir zamanlar çok büyük bir ağırlığı vardı.Kolay kolay güçlü olmayan adam shichibukai olamıyordu.Moria için shichibukailiğe gölge düşürüyorsun zayıfladın tarzında konuşuyor Doflamingo.
Bir korsan veya halk shichibukai gördüğünde korkusunun nedeni açıktır.Adam çok kötü şöhretli nam salmış birisidir.Çok güçlüdür ve büyük ihtimalle de zalimdir.Korsan korsandır sonuç olarak shichibukai bile olsa canı istediğini yapabilir üzerini örtebilir.Hükümetin halka neler neler yaptığı evrende herşeyi yapabilir kafasını kızdırdığınız zaman.O yüzden de çekiniyorlar bu adamlar çok güçlü ve tehlikeli olduğu için.Arkasını hükümete dayadığından korsanlar dokunamıyor diye birşey yok.Sadece lord olan kişi alenen korsanlık faaliyetlerini yürütebiliyor sırtını yasladığı için olay bu.Kimse bu sebeple korkmaz.Hatta denemeye kalkan aptallar bile çıkabilir şu kadar ödüllü adamı indirdim lordu indirdim şöhret kazanacağım diye.Kizaru'ya bile mermi sıkan korsanlar vardı sence hükümet koruyor bu adamı diye mi düşündüler ? Hayır açığını yakaladım kafasına sıkarsam büyük şöhret yakalarım diye düşündüler.