Sanmıyorum. Ama Lola gibi firariler olabilir.BM'nin görmediğimiz çocuğu olabilir mi sizce? Devrimci askerlerinin dünyanın her yerine yayılması gibi belki BM'nin de bir kaç çocuğu Kek adasında değildi.
Sanmıyorum. Ama Lola gibi firariler olabilir.BM'nin görmediğimiz çocuğu olabilir mi sizce? Devrimci askerlerinin dünyanın her yerine yayılması gibi belki BM'nin de bir kaç çocuğu Kek adasında değildi.
O isteyerek kaçmıştı, belki ilk çocuğu falan hala gözükmemiştir diye düşündüm ama sadece düşünce işte.Sanmıyorum. Ama Lola gibi firariler olabilir.
En büyük çocuk Perospero değil miydi?O isteyerek kaçmıştı, belki ilk çocuğu falan hala gözükmemiştir diye düşündüm ama sadece düşünce işte.
Gerçekten onun olduğunu düşünmüyorum belki ilk çocuk diye güçlü olmak zorunda değil denilebilir ama, bilmediğimiz birisi olabileceğini düşünüyorum.En büyük çocuk Perospero değil miydi?
Olsaydı Whole Cake Island Arc'ta bahsi geçerdi bence. Ne de olsa artık Wano'dayız.Gerçekten onun olduğunu düşünmüyorum belki ilk çocuk diye güçlü olmak zorunda değil denilebilir ama, bilmediğimiz birisi olabileceğini düşünüyorum.
Evet ama Wanoya geliyor görmediğimiz yüzler görebiliriz.Olsaydı Whole Cake Island Arc'ta bahsi geçerdi bence. Ne de olsa artık Wano'dayız.
Hayaller...
La biliyorum Zoro fanlarının sözlerine bakınca iş oraya doğru gidiyorHayaller...
Gerçeklere 2-3 bölüm içerisinde şahit olacaksın.
Zoro fanlarına göre bir kılıcıyla Shanks'ı, diğeriyle Fuji'yi, ağzındakiyle de Mihawk'ı tekler.La biliyorum Zoro fanlarının sözlerine bakınca iş oraya doğru gidiyor