Hani nerde en güçlü kör?
Kaido ilk çıktığında çok tartışılmıştı bu konu. Yaratık/varlık gibisinden anlam karmaşasına girmeye gerek yok. İnsanları da kapsıyor. "Bire birde daima Kaido alır." söylemi de destekler niteliğinde zaten.
Hani nerde en güçlü kör?
Kaido ilk çıktığında çok tartışılmıştı bu konu. Yaratık/varlık gibisinden anlam karmaşasına girmeye gerek yok. İnsanları da kapsıyor. "Bire birde daima Kaido alır." söylemi de destekler niteliğinde zaten.
Ölünce gölgeleri kalıyor muymuş ki :S hmmmİkisi de bitik haldeyken Teach gelip gölgelerini alır, ardından öldürür ve tekrar diriltir.
Kalmazsa da kaldırır Oda, sıvadı der geçeriz. :SÖlünce gölgeleri kalıyor muymuş ki :S hmmm
Lan oğlum ilk 2 daireye kadar normalce okuyorum bu ne yapmış diye 3. ye bakınca bir gülme geldi
Olabilir eğer tüm canlıları kapsıyorsa bence canlı yazılmalıydı o zaman yani bu adamın yaratık olduğunu belirtmek için mi yaşayan en güçlü canlı denilmemiş?seibutsu
せいぶつ
生物
common word jlpt n3 wanikani level 9Links
Noun
1. living thing; creature; life
2. biologyAbbreviation, See also 生物学
Wikipedia definition
3. OrganismIn biology, an organism is any contiguous living system.
Denmiş. Yaşayan şey, varlık, yaratık anlamında. Varlık diyerek varolan tüm canlıları kast ediyor.
Rengine de dikkat çekerim efenim.Lan oğlum ilk 2 daireye kadar normalce okuyorum bu ne yapmış diye 3. ye bakınca bir gülme geldi
Güzeldi bu.
Olabilir bir şey diyemem ama bire bir de Kaido'nun alacağı olayı bunu doğrulamıyor. Yani çok güçlü bir varlık diye böyle bir söylenti olmuş olabilir.
3 açıklamada da, biyolojide organizma demek diyor. Her şeyi kapsıyor işte sıkıntı ne :SLan oğlum ilk 2 daireye kadar normalce okuyorum bu ne yapmış diye 3. ye bakınca bir gülme geldi
Güzeldi bu.
Olabilir bir şey diyemem ama bire bir de Kaido'nun alacağı olayı bunu doğrulamıyor. Yani çok güçlü bir varlık diye böyle bir söylenti olmuş olabilir.
Olabilir eğer tüm canlıları kapsıyorsa bence canlı yazılmalıydı o zaman yani bu adamın yaratık olduğunu belirtmek için mi yaşayan en güçlü canlı denilmemiş?
HmmmKalmazsa da kaldırır Oda, sıvadı der geçeriz. :S
@Monkey D. Dragon
Yeşin dairenin içinde. Ama o daire beyaz olduğu için gözükmüyor. Körlüğe işaret olsun diye xd
Adım senet işte al sana kanıt. Yetme mi?Kesin bilgi diye bunu yayabiliyor muyuz @Raiden bana herkesin ikna olacağı bir kaynak ver!
undefined
Yok olum neyini yürüyeyim öyleyse öyledir. Ben okuduğumda bu tarz anladım cidden çünkü yaşayan en güçlü canlı denilmemiş. Öyle denilseydi zaten net bir şekilde belliydi. Fakat en güçlü yaratık denilince sanki sadece dünyada ki yaratıkların içinde en güçlüsüymüş gibi bir sonuç çıkmış.Rengine de dikkat çekerim efenim.
Kaido'nun unvanıyla ilgili şöyle bir itiraz olabilir. Wb'ninki gibi net bir şekilde "En güçlü insan" olarak değil de "Bilinir, edinir" tarzında halkın görüşüymüş gibi lanse edildi. Mangakanın vermiş olduğu net bir unvan değil de daha çok genel kanı, söylentiymiş gibi duruyor. Yürümek istiyorsan buradan yürü. :/
En güçlü tek yiyen de Luffy olsun mu?En güçlü közcü de Vizta olsun, adam o kadar Mihawk ile kapıştı...
''Bizde söz senettir'' olayına benzemesin bu?Adım senet işte al sana kanıt. Yetme mi?