Ince yapmissin biremin, senin canin sagolsun.Herkes neye ihtiyaç duyuyorsa onu düşünüyor işte bremin
Ince yapmissin biremin, senin canin sagolsun.Herkes neye ihtiyaç duyuyorsa onu düşünüyor işte bremin
Saçma bi teoriyle gönlünü alayım;Ince yapmissin biremin, senin canin sagolsun.
Lan olm bak logia falan olacak demeyin, şimdi ben olmaz öyle saçma şey derim, olursa elimden çekeceğin var.Kata resmen gelecekteki Luffy'nin demosuydu işte. Kata gibi logia özellikleri bile gösterebilir.
Doğru tahmin ettiğim için elinden mi çekeceğim yani? Böyle zulüm mü olurmuş?Lan olm bak logia falan olacak demeyin, şimdi ben olmaz öyle saçma şey derim, olursa elimden çekeceğin var.
Onu bunu bilmem de BigMom ve Kaido Akainuyu top gibi sektirir.Sitede hala Akainunun Yonkou olamayacağını iddia edenler olduğunu görünce üzülüyorum.
Güçlendiyse olabilir ufak bir ihtimal yanına yaklaşabilir diye düşünüyorum 2 sene içerisinde herkes güçlenirken mutlaka güçlenmiştir.Yerinde oturuluyor gösterilse dahi antrenman yapıyordur.Bunu da şu yüzden düşünüyorum.Mom için filo amirali bile olabilir dendi.Demek ki filo amiralleri tam olarak bir yonkou etmese bile güç olarak yakın sayılırlar.Sitede hala Akainunun Yonkou olamayacağını iddia edenler olduğunu görünce üzülüyorum.
Hiçbirine hasar bırakamadı, Magellan ise hepsini tekleyip geçti 10 sn sürmedi. Shilliew panzehirle gelmese geberip gideceklerdi. Sengokuyu övmek için yanlış sahne benceAncak Sengoku'nun tüm bb tayfasını zıplatması gibi Akainu'nun elle tutulur birşeyler göstermesi lazım.