Haydaa
Oda her konuda Endonezya’dan esinlenmiş.
Enel’in pantolonuna kadar hemde
Oda her konuda Endonezya’dan esinlenmiş.
Enel’in pantolonuna kadar hemde
Bigmom zaten açıkça bir araya geleceğini Luffy'i onun alacağını söyledi. Bence yola çıkmış bile olabilir.Wano'ya tek amiral gelmez. En az iki.
Ayrıca arc sonu Bb'nin gelip Kaido'nun meyveyi alacağını düşünen var mı hala ?
Bence de yola çıkmış olabilir. Acaba arc sonu iki yonkou da aradan çıkar mı ? Şimdi bu savaş gördüğümüz en büyük savaş olacaksa... Devrimciler ve denizciler de karşı karşıya gelebilir. Kaido vs. BM olabilir sonra bizimkiler Kaido'ya çökebilirBigmom zaten açıkça bir araya geleceğini Luffy'i onun alacağını söyledi. Bence yola çıkmış bile olabilir.
Ama meyveyi alma işi olmaz gibi. Bigmom arc sonu o adayı dağıtmasa iyi.
Kendisi için alması şart değil. Tayfası için de meyve topluyor. Shiryuu elmas değil de ejderha olsa fena mı olurdu?Bence de yola çıkmış olabilir. Acaba arc sonu iki yonkou da aradan çıkar mı ? Şimdi bu savaş gördüğümüz en büyük savaş olacaksa... Devrimciler ve denizciler de karşı karşıya gelebilir. Kaido vs. BM olabilir sonra bizimkiler Kaido'ya çökebilir
Kaido'nun meyveyi gördükten sonra ki daha birşey görmedik aslında da... Bb'nin meyveyi alacağına yönelik ihtimal azaldı gözümde. Çok fazla kaçar.
Ohaa bunu hiç düşünmemiştim Aferin lan bravo; çok güzel olurKendisi için alması şart değil. Tayfası için de meyve topluyor. Shiryuu elmas değil de ejderha olsa fena mı olur?
Bak hele hele Marimonun ejder kesme ihtimali nasıl da hoşuna gittiOhaa bunu hiç düşünmemiştim Aferin lan bravo; çok güzel olur
Çok severimBak hele hele Marimonun ejder kesme ihtimali nasıl da hoşuna gitti
Ben de bunun fazla kaçacağını düşünüldüğüm için başkasının yeme ihtimali daha mantıklı geldi-Bu adam zaten iki meyveli
-Ejderhayı da alıp daha Allah mı olmak istiği?
-Allah olmak istiyosa toplanak Allah diyek.
Shiryuu olmaz be. Tam zoan hali zaten kılıç kullanamaz. Yarı zoan hali de o etkiyi vermez. Cık. Olmaz o iş, olmaz.