Kasım başı bunlar gelecek:Bilgi felan verildi mi yav bu 20 gün içinde dişe dokunur databook felan cart curt?
Bana da şeyi hatırlattı: "Dünya onları bekliyor."Yukarıdaki manga sayfasında Smoker ile Dragon arasında çok bi boy farkı olmadığı görülüyor.
Bu sayfada ise Smoker ayakta, ayakta olmasına rağmen Dragon'a kafasını kaldırmış bakıyor, yani Dragon'un yükseldiği apaçık ortada.
Bunu şimdi manga okurken fark ettim, harbiden adam söylendiği gibi hava olaylarını kotrol ediyor olabilir, bu şekilde istediği gibi yükseliyor, gökyüzünde hareket edip, uçuyor olabilir.
Smoker bu sahnelerde çok sakin değil mi? Dragon'u önceden tanıyor sanki.Yukarıdaki manga sayfasında Smoker ile Dragon arasında çok bi boy farkı olmadığı görülüyor.
Bu sayfada ise Smoker ayakta, ayakta olmasına rağmen Dragon'a kafasını kaldırmış bakıyor, yani Dragon'un yükseldiği apaçık ortada.
Bunu şimdi manga okurken fark ettim, harbiden adam söylendiği gibi hava olaylarını kotrol ediyor olabilir, bu şekilde istediği gibi yükseliyor, gökyüzünde hareket edip, uçuyor olabilir.
Aynen, adamı posterlerden değil de yakından tanıyor gibi, daha da önemlisi saldırgan bir tavır yok Smoker'da boyunun ölçüsünü fazlasıyla alacağını biliyor gibi.Smoker bu sahnelerde çok sakin değil mi? Dragon'u önceden tanıyor sanki.
Çağrışım yapıyor ama orada neden o sözleri söylemiş anlamadım ben, dünya hangi cevabı bekliyor?!Bana da şeyi hatırlattı: "Dünya onları bekliyor."
Daha da ötesi... Dünya bunlara ne zaman soru sordu?! Bugün Dünya demek Hükûmet demek olmalı! Derin devlet soru sormuş. Ortaklık teklif edilmiş. İnce şeyler var.Çağrışım yapıyor ama orada neden o sözleri söylemiş anlamadım ben, dünya hangi cevabı bekliyor?!
Kuma için sıra bekliyorlar.Ondan geçikmişler.Bana da şeyi hatırlattı: "Dünya onları bekliyor."
Bunlara çok gerek yok aslında. Dragonun, Saboyu çıkardığı sahnede adam boğulmak üzere olan Saboyu denizin ortasında, yüzlerce insanın baktığı ve yanında bir kutsal ejder gemisi varken çekip çıkarıyor;Yukarıdaki manga sayfasında Smoker ile Dragon arasında çok bi boy farkı olmadığı görülüyor.
Gemiye bir anda biniyor arkadaki adam şaşırıyor. Pelerinin etrafındaki efektlere bak.Bunlara çok gerek yok aslında. Dragonun, Saboyu çıkardığı sahnede adam boğulmak üzere olan Saboyu denizin ortasında, yüzlerce insanın baktığı ve yanında bir kutsal ejder gemisi varken çekip çıkarıyor;
Oraya sandalla bu koşullarda gidemeyeceğine göre, e yüzerek o açıdan da çekemeyeceğine göre. (İnsan gövdesinin en az yarısı dışardayken yüzemez) Zaten yüzse de gözükürdü kalabalık ve gemidekiler tarafından. Uçabiliyor demektir. Zaten kendi gemisine de havadan geliyor gibiydi. He nasıl uçtuğu tartışılabilir.