Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın fantazisi la o resmen. Hani adam pul koleksiyonu gibi bakıyor olaya. O kadar bariz ki :D Yahu şu smley yemiş adamlara mı kaldı la kaido cidden böyle mi düşünüyorsun?
Pul koleksiyonu mu ? :D Bir yaşıma daha girdim.:hhh: İmparatorlar güçlenmek için en ufak şeyden medet umuyor sende kalkmış pul koleksiyonu diyorsun bence daha fazla trolleme ciddi bir cevap kalmayınca. :/

Valla dofi jack’in gözüne gözükmesin.
Dofi yüzünden amiraller tarafından meydan dayağı yedi kdkdkdkdl bi vurdular diğer taraftan da fil vurdu. Neyse magellan baba’ya kaldı dofi. O onu korur.

Valla dofi jack’in gözüne gözükmesin.
Dofi yüzünden amiraller tarafından meydan dayağı yedi kdkdkdkdl bi vurdular diğer taraftan da fil vurdu. Neyse magellan baba’ya kaldı dofi. O onu korur.
Dof niye kendisinden güçsüz adam tarafından korunsun.Kelepçelerden kurtulursa Magellan'ın onu koruduğundan daha iyi korur zaten kendisini :D

Günün en az 10 saatini dayanaklılık ve güç çalışarak harcayan bi insana beleşçi diyemezsin bence.
sandai kitetsu meselesine gelecek olursak satıcının dediği gibi bu zamanda kimse lanetli kılıç kullanmak istemez cesaret edemez ama zoro bütün olabilecek kötü şartları kabul ederek kılıcı alıyor ondan önce o dükkana gelenler de bunu yapabilirdi ama yapmadılar buna da beleş diyemezsin.
shusui meselesine de beleşçilik diyemezsin o güne kadar thriller bark a bir çok korsan geldi ama ryumaya diş geçirebilen sadece Zoro oldu
aklıma şimdi geldi yubaşiriyi de beleş diyemezsin çünkü satıcı zoronun kılıç ustalığından etkilenip (adam kolunu ortaya koydu .) ona aile yadigarı kılıcı hediye etti. buna beleşçilik demek shanksın luffye hasır şapkayı vermesinin de beleşçilik olduğunu savunmak demektir. sonuçta ikiside karşısındakinin irade ve ssözlerinden etkilendiği için bunu yaptı.
ama sanjinin savaş kostümü ve naminin zeusa sahip olması ikiside beleşten power up bana göre.
sanjinin kelle ödülü bile babası sayesinde anlayacağın o bile beleş bide zoro nun ödülünü geçtim diye sevinmesi o ayrı bi komedi zaten
Sanji'nin suit alması beleş ise Zoro'nun kılıç alması da beleştir. Neyi neye bağlamışım, dikkat et bence.

Yahu senin anlattığın şeyler olayın hikaye kısmı. Yok Zoro çalışmış, yok Zoro lanetli kılıcı tutabiliyormuş, yok falan. Al son arkta da Luffy tutuyor lanetli kılıcı. Peki Luffy ne yaptı da hak etti o kılıcı tutmayı. Çalışmayla kılıçlara o şekilde sahip olmanın arasında mantık yok. Zoro o şekilde sahip olduysa Sanji de o suiti kullanabilecek genlerle doğmuş. Adam doğuştan hak ediyor suiti kullanmaya senin anlayacağın.

1. Kuina'dan aldığı kılıç: İster miras de, isterse havadan power up de. Farketmiyor. Senin mantığına göre suit havadan power upsa Zoro'nun o kılıca sahip olmasının farkı ne?

2. Dükkandan aldığı kılıç: Şans olduğu zaten manga tarafından onaylı.

3. Ryuma'dan aldığı kılıç: Yahu bu kılıç uğruna mangaka iki tane karakteri değiştiriyor. Ryuma kendi hikayesinde sadece kılıçların kınları birbirine değdi diye ölümüne düello yapılması gerektiğine inanan birisi. Ama Zoro ile dövüşünde ise aldığı ilk darbede ben bu dövüşü kaybettim diyen birisi. Hani nerde kılıç ustası gururu, onuru falan. Hepsi toz olup havaya uçtu. Sonrasında bir de kendi ruhunun Brook'un bedenini terketme olayı. Orda da Moriah garibimin meyve gücü törpüleniyor. Anlayacağın mangaka sırf Zoro kazansın diye 1 değil 2 tane karakteri büküyor.

Gelelim Sanji-Zoro ödül olayına. Valla kardeşim sizler kabul edin, ister etmeyin. Oda, Sanji ve Zoro'yu bu şekilde çizmiş kaç defa. Gerek ödül gerekse güç karşılaştırmalarında falan bu iki adamı karşı karşıya getiriyor. Demek ki Oda'ya göre Sanji, Zoro ile rekabet ettirilecek seviyede. Orda sevinen Sanji değil,sevindiren Oda. Sanji'nin Oda'dan ayrı kendi bilinci varmış gibi konuşmayın.

Bana göre Sanji'nin suiti, Zoro'nun kılıç kazanması, Luffy'nin meyve sahibi olması benzer. Ama bu üçlüden en fazla hak eden varsa o da Sanji'dir. Adam o suiti kullanabilecek genlerle doğmuş çünkü. Ama hikaye olarak bakarsak hepsi hak etmiştir. Sadece birine beleşçilik diyip diğerine hak etti diye destanlar düzmeye gerek yok. Hepsi de benzer olaylar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık