Sana mangadan sayfa atarım da gerek yok, canın sıkılmasın şimdiBerserk okuduğum zaman anlarsın aslan.
Sana mangadan sayfa atarım da gerek yok, canın sıkılmasın şimdiBerserk okuduğum zaman anlarsın aslan.
Şşş beni kıskanma açık ara en çekici benim olduğumu söylemiş işteKırıldım.
Bence de,zoro ile guts aynı kefeye koyulurmu,zoroya ayıp ediyorsunuzGuts'la Zoro'yu bir mi tuttun yoksa bana mı öyle geldi?
@Eustass Captain Kidd Guts Ve Zoro'yu aynı kefeye koyanlara ne dersin?
Seinen olaydı belki bi Guts olurdu yav. Ama Guts şimdi tüm manga karakterleri için rüya <3Marimo'da iyi çocuktur ama ismi Guts'la aynı yerde geçemez. Kendi liginde takılsın o
Ben böyle çarpıtma görmedim hayatımda.Hee. Marimo doesn't have the guts yani.
Zoro Guts'ın yanında olsa olsa İsidro olur, İsidro'nun Guts'la isminin anılması Guts için şans diyorsan bilemiyorum.Adam derim onlara, filmlerden tanıdığım kadarıyla Zoro ile aynı yerde geçmesi kendisi için bir şans olabilir
Hadsizlikler, densizlikler gırla, cidden çok boşlamışsın buraları.@Shakan bayağıdır gelişine çarmıh atmıyorum diye uçup kaçmalar başlamış.
Sen sus,noob seni.Reyiz,zoroyu görse kafasına bastıra bastıra kendine taptırır.
Şimdi bu yorumun iki yorumu var.Bence de,zoro ile guts aynı kefeye koyulurmu,zoroya ayıp ediyorsunuz
Seinen olsa da Guts olabileceğini sanmıyorum, Zoro sevdiğimiz kral bir karakterdir ama lütfen kendi çapında kral olsun.Seinen olaydı belki bi Guts olurdu yav. Ama Guts şimdi tüm manga karakterleri için rüya <3
Bir Guts sever olarak şöyle şeyler yazma, kötü anılar akla gelir sonraBence Zoro'nun ağzına layık Yoru. Böyle koca kılıcı ağzıyla tutup slashler atsa bayağı ilginç olurdu.
Yoru'ya zincir bağlayıp Yoru'yu da fırlatabilir. Ama o zamanda hollow İchigo olur. Yoru'yu hiç kalmaz veya eritip 3 kılıç döver Yoru'dan.Biz nerden gelmiştik buraya yahu? Tamam hatırladım, Yoru. Bence Zoro'nun ağzına layık Yoru. Böyle koca kılıcı ağzıyla tutup slashler atsa bayağı ilginç olurdu.
Guts'ı sevmiyor musun la?Bir Guts sever olarak şöyle şeyler yazma, kötü anılar akla gelir sonra
Bir Guts sever olarak şöyle şeyler yazma, kötü anılar akla gelir sonra
Herkes nidai, shisui faso fiso konuşuyor. Biraz da yenilikçi olmak lazım de miYoru'ya zincir bağlayıp Yoru'yu da fırlatabilir. Ama o zamanda hollow İchigo olur. Yoru'yu hiç kalmaz veya eritip 3 kılıç döver Yoru'dan.
Bu konuda sana güveniyorum fandaş. Yeni bir imaj çiz bizimkine.Herkes nidai, shisui faso fiso konuşuyor. Biraz da yenilikçi olmak lazım de mi