Kafayı yemişsiniz siz.Guts'la Zoro'yu bir mi tuttun yoksa bana mı öyle geldi?
Kafayı yemişsiniz siz.Guts'la Zoro'yu bir mi tuttun yoksa bana mı öyle geldi?
Marimo'da iyi çocuktur ama ismi Guts'la aynı yerde geçemez. Kendi liginde takılsın oKafayı yemişsiniz siz.
Hee. Marimo doesn't have the guts yani.Marimo'da iyi çocuktur ama ismi Guts'la aynı yerde geçemez. Kendi liginde takılsın o
Adam derim onlara, filmlerden tanıdığım kadarıyla Zoro ile aynı yerde geçmesi kendisi için bir şans olabilirGuts'la Zoro'yu bir mi tuttun yoksa bana mı öyle geldi?
@Eustass Captain Kidd Guts Ve Zoro'yu aynı kefeye koyanlara ne dersin?
Kırıldım.Sana bir şey söyliyim mi ? Tıpkı diğerleri gibi diyorsun ya şu forumda hiç kimse senin kadar dikkatimi çekmiyor.Bir tek benim dikkatimi çeksen zaten sorun bende dicem ama benden başka dikkat eden insanalar da var.Ha tabii söylemem sana onları orası ayrı.
Ciddiye almalıkta bir durum yok ayrıca.Çelişkili yazmak sana normal geliyorsa olur ama bana doğru gelmiyor.Fanlıktan konu açılınca hemen orda bitersen ama senin de o laf attığın fanlardan hiçbir farkın yoksa bana normal gelmez.
Sen sus,noob seni.Reyiz,zoroyu görse kafasına bastıra bastıra kendine taptırır.Adam derim onlara, filmlerden tanıdığım kadarıyla Zoro ile aynı yerde geçmesi kendisi için bir şans olabilir
Yanlış hatırlamıyorsam Zoro'nun yetişkinleri dövüp, kendinin iki katı kayalarla antreman yaptığı zamanlarda seninkini satıyorlardı, başına köyü şeyler geliyordu gerisini söylemeyelim xD@Shakan bayağıdır gelişine çarmıh atmıyorum diye uçup kaçmalar başlamış.
Sen sus,noob seni.Reyiz,zoroyu görse kafasına bastıra bastıra kendine taptırır.
Yanlış biliyorsun.Zoronun Kuinadan dayak yediği yaşlarda Guts komutan avlıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam Zoro'nun yetişkinleri dövüp, kendinin iki katı kayalarla antreman yaptığı zamanlarda seninkini satıyorlardı, başına köyü şeyler geliyordu gerisini söylemeyelim xD
Tabi canım xDYanlış biliyorsun.Zoronun Kuinadan dayak yediği yaşlarda Guts komutan avlıyordu.
Berserk okuduğum zaman anlarsın aslan.Tabi canım xD