Gücü yetmiyor demek ki KK olamıyor Kaido beyimiz. KK olmak için Kırmızı yol kitabeleri lazım e bunları da ele geçiremiyorsan demek ki yeterli güce sahip değilsindir. Luffy bunlara tek tek sahip olacak belli ki o zamana kadar da en güçlü denileni yenecek.En güçlü kılıç ustası en güçlü kişi olacak diye bir şey yok. Dünyanın en güçlü adamı? Kaido deniyor. Kaido Korsan Kral mı? Değil. Demek ki en güçlü olmaktan bile daha zor Korsan Kral olmak. Haliyle en güçlü olmaktan öte olan, tayfa ile birlikte başarılan bir şeyin, en güçlü kılıç ustası olmaktan daha zorlu bir yol olduğu aşikar. Bu Mihawk'ın hedef konuşmasına bir cevaptı. Eğitim konusu ise benim alaka bulamadığım bir bağlantı o yüzden diyeceğim bir şey yok.
Arasındaki güç ilişkisini de şöyle kurdum en güçlü olmak için yani KK olabilmek için eğitim alan bir Luffy var karşımız da diğer tarafta ise ünvanın bizzat sahibinden En iyi kılıç ustası olma yolunda eğitim alan bir kişi var. Bu eğitimi veren adam KK olmak beni geçmekten daha zor diyor. Yani onun vereceği eğitim ile Zoro mantıken Luffy ile aynı skaladaki adamın seviyesine yaklaşması için daha çok ekmek yemesi gerekiyor. Ha burayı da biraz açayım belki yine anlam kuramazsın.
Luffy dediğimiz adam aldığı eğitimle Sağ kolu zar zor alabilecek seviyeye çıkabilmiş bunun yanında Zoro dediğimiz adam nasıl Luffy ile aynı seviyede olan birini alabiliyor? Eğitim aldığı kişi belli, kendisini güç skalasında koyduğu yer belli(KK olmak daha zor diye kendisi itiraf ediyor) şimdi söyle bana muhterem Zoro nasıl Jack'i tek başına alacak?