B.hakili hakuba gelsin wanodan sonra sen kendin fanı olacaksınZoro kılıcını dahi çıkaramadan Hakuba keser diyeceğine keşke Hakuba yonkou olur deseydin
B.hakili hakuba gelsin wanodan sonra sen kendin fanı olacaksınZoro kılıcını dahi çıkaramadan Hakuba keser diyeceğine keşke Hakuba yonkou olur deseydin
Oyun sinematiği falan olabilir.Dün paylaşılan Kizaru vs Luffy + Law'ın uzun hali:
Kizaru'yu seslendiren kişinin ölmeden önceki son çalışması yazıyor bazı yerlerde.
Reyisi severiz; adamdır ama benim için sadece bir tek kişi varB.hakili hakuba gelsin wanodan sonra sen kendin fanı olacaksın
Ne sandınHahaha anlayacağını biliyordum
Güzel sahneler var.
Turistler gezsin diye yapılmış galiba.Oyun sinematiği falan olabilir.
Hemde baya güzel sahneler. Çok hoşuma gittiGüzel sahneler var.
Bu ne saçmalıktır.
Mantık hataları var evet Ama verilen mesaj önemli Bir de galiba Kizaru'nun seslendiricisi şereflendirilmiş galiba.Bu ne saçmalıktır.
Fujitora vasıfsızlığın dibi.
Onu geçtim Luffy ve Law bir yerlerini yırtmasına rağmen Kizaru da çizik yok :d
Sen böyle bir çıkarım gücünü neden OP ile harcıyorsun ne bileyim kansere tedavi bul yada evrenin sırlarını falan çözMihawk'ın bizzat kendisi KK olmak beni geçmekten daha zor diyor bu cepte.
Luffy KK olmak için eğitim alıyor bu cepte.
Zoro En iyi kılıç ustası olmak için buda cepte hatta Mihawk'ın kendisinden alıyor eğitimi.
Luffy Sağ Kol Katayı, aldığı eğitimle zar zor yeniyor buda cepte.
Zoro KK eğitimi almış Luffy'nin zar zor yendiği seviyedeki bir adamı ondan daha aşağıdaki seviyede olan bir adamdan eğitim alarak Sağ Kol yenecek öyle mi. :/ Bunu cebe sığdıramadık.
Jack olsa olsa Cracker ve ya 2. komutan ayarıdır Kata seviyesi için bir Arc daha var bence.
İnsan kendinden bilir işi xdSen böyle bir çıkarım gücünü neden OP ile harcıyorsun ne bileyim kansere tedavi bul yada evrenin sırlarını falan çöz