Bizimki maduriyet değil de romantiklik.
Bizimki maduriyet değil de romantiklik.
Biz de kankito olalım söz kılıç koklamayı azaltacamYa bu dayanışma ve bi anda yakınlaşma beni öldürüyor tek yürek ve kankeyto oluveriyorlar falan ya cidden ilginç. Mağduriyetle bi ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Luffy'nin dövüştükleri Katakuri,Doflamingo.Luffy'nin aldığı yardımlar samanlıksa Zoro'nun aldığı yardımlar o samanlıktaki iğnedir ara ki bulasın.
Valla Ashuradan daha büyük bir yardım görmedim ben mangada.Brulee ile anca denk olur yani.Luffy'nin aldığı yardımlar samanlıksa Zoro'nun aldığı yardımlar o samanlıktaki iğnedir ara ki bulasın.
Yalnız kimse yardımlı yendiği dövüşlerden sonra o rakibinden güçlü hale geldi demiyor. Dof mesela. Law'la beraber indirdikleri için dövüş bittiğinde Luffy>Dof diyememiştim. Bu mevzunun yaşandığı 2 dövüş var sadece. Dof ve Cracker. Onun dışındaki tüm dövüşlerinde kendi bileğinin gücüyle yenmiş ve rakiplerini aşmıştır.Luffy'nin aldığı yardımlar samanlıksa Zoro'nun aldığı yardımlar o samanlıktaki iğnedir ara ki bulasın.
Ajahzuwuaauaahwb sende varya yüzyılın trolüsün ha,iyi güldürüyorsun ahahahYa bu dayanışma ve bi anda yakınlaşma beni öldürüyor tek yürek ve kankeyto oluveriyorlar falan ya cidden ilginç. Mağduriyetle bi ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Luffy'nin tırtıl kadar değeri kalmadı gözümdeBen bazı yardımlar aldı diyorum,senin söyleminden çok uzak,o yüzden sana hak vermiş sayılmam,ufak bir kısma katıldım sadece,kabul ederim neden etmeyim,sorun şu ki kendinden çok güçlü olduğu için,aşması için böyle şeyler olabiliyor,ama bu demek değil ki luffy rakiplerini aşmıyor sonrasında,neyse boşver sonlandıralım,çünkü senle luffy konusunda anlaşmak imkansızdan öte birşey ,sen zoro hakkında yorum yap,luffyi de gömme onu da çok seviyoruz olmuyor böyle
Luffy'nin aldığı yardımlar samanlıksa Zoro'nun aldığı yardımlar o samanlıktaki iğnedir ara ki bulasın.
Bu da sizin ekipten farklı bir yorum beklemezdimdofun adada turlamasından sonra luffy övmesini beklemek ayıp olurdu tabiki deLuffy'nin tırtıl kadar değeri kalmadı gözümde