Pica'yı yardım almadan yenemeyen Zoro değil miydi?
Olursa gömeriz işte, hem ben bu kadar kılıç ismi bilmiyorum, bunun bana ait bir yorum olduğuna emin misinBak ben sana olacak tahmini senaryoyu bile yazdım Zoro yolunu kaybetmiş şekilde devam ediyorya bunun karşısına güçlü bir b.haki kullanıcısı gelecek tek hamlede Sandai'sini parçalayacak tam o sırada Luffyler gelecek sonrasında nidai'yi Luffy'den alacak bir şekilde olaylar gelişip bu adama en az 2 kişi veya 3 kişi girişecekler.
Osursa göklere çıkıyor adam, öyle de kral birisi. :/Zoro kendini delince ooaaaaa Katakuri kendini delince bööğk
Eski Zoro fanı olduğumdan hepsinin ismini ezbere biliyorum ayrıca çizdiğim kılıç resmini de atabilirim.Olursa gömeriz işte, hem ben bu kadar kılıç ismi bilmiyorum, bunun bana ait bir yorum olduğuna emin misin
Zoro çeliği kestiğinden beri ölüm kalım savaşı vermedi, versin görelim yerilmesi gerekirse yereriz seninkiler gibi kıvırmam yada kıvranmam, bir şeyleri okurken kabul ederiz en fazla, rahat olOsursa göklere çıkıyor adam, öyle de kral birisi. :/
@RedTeroR
Onunki gibi olamaz zaten. Zoro gitsin kıyıda köşede kendi halinde duran çöplerle ölüm kalım savaşı versin.
İsimleri biliyorum ama okurken, yazma işini karıştırdığımdan genelde yazmam. O yüzden tribe soktun beni ulan bunları nasıl yazdın diyeEski Zoro fanı olduğumdan hepsinin ismini ezbere biliyorum ayrıca çizdiğim kılıç resmini de atabilirim.
Olm sen Zoro'yu sevmiyor musun bu ne biçim laflar.Osursa göklere çıkıyor adam, öyle de kral birisi. :/
@RedTeroR
Onunki gibi olamaz zaten. Zoro gitsin kıyıda köşede kendi halinde duran çöplerle ölüm kalım savaşı versin.
Çelik mi? Hani şu Luffy'nin taa serinin başları olan Baratie'de kırıp attığı materyal mi?Zoro çeliği kestiğinden beri ölüm kalım savaşı vermedi, versin görelim yerilmesi gerekirse yereriz seninkiler gibi kıvırmam yada kıvranmam bir şeyleri okurken kabul ederiz en fazla, rahat ol
Aaa resmen pis bi Zoro haterı oldun sen ha. Bana laf edenler nerde acaba???????Çelik mi? Hani şu Luffy'nin taa serinin başları olan Baratie'de kırıp attığı materyal mi?