Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada sana şunu çok net söyleyebilirim eğer Zoro'nun bu tarz dövüşleri olursa onu iki kat yerin dibine sokarım. Özellikle Kata'daki gibi kaçmalar, sonra rakibin eşitlenmek için kendini delmesi falan. Olduğu zaman söyle bak bakalım ortada yeşil bırakıyor muyum :mincika:
Ben o zaman da zoroyu gömmemiş olacağım işte :Dzorlu bir rakibe karşı yardım almasında en ufak bir sıkıntı görmüyorum
 
Ah feritçiğim ah sen sanıyormusun Zoro'nun Wano'da Doflamingo seviyesi yani sol kol diyebileceğimiz bir adam karşısına çıktığında onu teke tekde alacak en az 2 kişi belki 3 kişi bile girebilirler.
Öyle olursa gömecez işte len daha ne istiyorsunuz anlamıyorum arkadaş ya :artiz: olmadan oldu mu diyelim ?

Bende hepsine birşey yazmaya yazarım da,farklı düşünüyoruz diyip sonlandırayım,ama luffy size göre yardımsız vs alsa bile,en güçlü adam olduğunda, eminim gene hak etmedi,buralara yardımla geldi yazarsınız
Ben öyle bir şey yapmam mesela Lucci dövüşüne hiç yardım yada bal gibi bir şey dediğimi duyamazsın, bazıları Usopp'un olaya müdahil olduğunu falan söyler ama o kadar bir şeye laf bile etmem. Yalnız Dof, Kıraker, Kata yuh yani yuh başka bir şey değil :bilmem:

Kendini deldi muhabbetini önceden de yapmıştın bana. Yeni bir argümanın varsa gel, yoksa hadi git Fallout oynamaya devam et. :artiz:
Başladı üçüncü şahıslar olaya dahil oldu ve bitti yazdığım gibi, eğer öyle olmadığını iddia ediyorsan, iddianı ıspatla ben dahil olanları gösterebilirim sana :a: Fallout'da dlclere daldım fena gitmiyor :gamyon:
 
@RedTeroR

Ula mangaka epik bir sahne çizeyim demiş nerelere getirmişsin olayı. :/ Ne olmuş kendisini delmişse? Luffy de bir başkası yüzünden delinmedi mi? Bitti gitti. Gerisi senin düşüncen.
 
Reyis tek tek vs. leri yazsak her şey ortada. Kabul edilmeyecek bir durum yok zira olmayan bir şey atacak değiliz. Cidden cılkı çıkmış bir ana karakter oldu bu velet. Seride farklı unsurlar olmasa çekilecek dert değil bu oğlan :(



Hayır. Luffy'nin durumu bana göre "öyleymiş" ya.. Sonradan sen de bana bu durumda hak verdin ya... O yüzden komik oldu.

Her şey ortada. Ben Luffy içine 100 gölge aldı desem bunda kabul etmeyeceğin birşey olamaz zaten. Keza bunun gibi bir sürü şeyi de öyle. O yüzden olayın benim Luffy nefretimle ilgisi yok. Olmayan birşeyden bahsetmiyorum çünkü :sapkali:
Ben bazı yardımlar aldı diyorum,senin söyleminden çok uzak,o yüzden sana hak vermiş sayılmam,ufak bir kısma katıldım sadece,kabul ederim neden etmeyim,sorun şu ki kendinden çok güçlü olduğu için,aşması için böyle şeyler olabiliyor,ama bu demek değil ki luffy rakiplerini aşmıyor sonrasında,neyse boşver sonlandıralım,çünkü senle luffy konusunda anlaşmak imkansızdan öte birşey :D,sen zoro hakkında yorum yap,luffyi de gömme onu da çok seviyoruz olmuyor böyle
 
Öyle olursa gömecez işte len daha ne istiyorsunuz anlamıyorum arkadaş ya :artiz: olmadan oldu mu diyelim ?
Bak ben sana olacak tahmini senaryoyu bile yazdım Zoro yolunu kaybetmiş şekilde devam ediyorya bunun karşısına güçlü bir b.haki kullanıcısı gelecek tek hamlede Sandai'sini parçalayacak tam o sırada Luffyler gelecek sonrasında nidai'yi Luffy'den alacak bir şekilde olaylar gelişip bu adama en az 2 kişi veya 3 kişi girişecekler. Hem nidai power up'ı havadan hemde 2 kişi dalarlar işte. Sanji&Zoro vs Jack olur Queen olur King olur bilemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık