Ne var yahu! Tough guy işte adam 2m uçuyor en fazla... Sanji yese 20m uçardıHaydaa.
Ne var yahu! Tough guy işte adam 2m uçuyor en fazla... Sanji yese 20m uçardıHaydaa.
Sanji yese beynine kan giderdi.Ne var yahu! Tough guy işte adam 2m uçuyor en fazla... Sanji yese 20m uçardı
Zorlu görünmek için ayağını kesiyor diyorsun adama ama oradaki sahnede öyle bir şey yok, adam öleceksem elimden gelen her şeyi yaparım diyor. Lastik koklaya koklaya lastiğe dönüşmüşsünüz hacı her şeyi kıvırabiliyorsunuz hayretle izliyorum xDHer zaman ki tavrın. Olaya mantıklı bir açıklama getiremediğinde işi şakaya girgira vermek.
Bende senin!!!!!itsu mo wa ichiban tafu na otoko ga ne...
@twei cevap veremediği konuları böyle ti'ye almaya çalışır kendince. Verecek cevabı cidden yoktur ama. Olsa böyle yapmaz; eminimBro Sen ne yapıyorsun bir saattir ya Abi dalga geçeceğine aksini gösteren bir şey atsana daha kolay değil mi?
Arkadaş bu tartışma başlamadan önce One Piece'nin ne olduğunu çözecekti. Beş dakika kalmıştı ki, biz seviyeyi düşürdük.Tartışmanın seviyesine inmeye çalışıyorum ama biraz fazla derine indim galiba pardon.
Hala gülüyorum ya. Katakana ile yazmalarını beklemiyordum. Zorocular kazandı diyebilir miyiz hocam?itsu mo wa ichiban tafu na otoko ga ne...
Şeytan meyvesi hariç tartışmıyoz ki :S@Monkey D. Dragon Luffy lastik olduğu için çabuk toparlanıyor ama bunu unutma.
Dövüşlerin çoğunda da yılıp geri çekiliyor ve toparlanıp geliyor. Zoro'da böyle bir şey yok. Rakibi indirene kadar pes etmiyor.
Sen hiç önce 11 sonra 10 saat dövüşen adam gördün mü :/ Ki birinde bildiğin saatlerce sadece dayak yedi.Bence Zoro'nun dayanıklılığına vurgu daha fazla hatta bence değil mangada öyle ben uydurmuyorum yani.