Ben Tough'u zorlu olarak biliyordum da neyse :S
Hatta genel olarak dizilerde falan "Little bit tough" falan diye de geçer.
Zor biri derken? Hani kayboluyor ya bunla uğraşmak zor anlamında mıYalnız tough dayanıklı yanında sağlam ve güçlü anlamlarına da geliyor. Nami'nin sözü pek maalesef alınabilecek bir veri değil. Genel anlamda zor biri oluşuna atıf var.
Onun dışında 'tough' ifadesini güç olarak çevirip Nami'nin en güçlülerinin de Zoro olduğunu söylediğini iddia edin.
hahhaha ya bro mangaya bakarız diyorlar. Oradan buluyoruz ona da 2y önce diyprlar senin için demiyorum ama böyle ne yapacağız?? Orada Nami katılmıyorun demiyor kiYa hayır hahahaha ulan bushido hep yanlış anlıyon sende ya
Hani zoro kaç adam eder ben bilmem ama bu durumda zoro’nun dediği de çürümüş oluyor. Çünkü nami katılmıyor.
Ne konuda en zorlu?Ben Tough'u zorlu olarak biliyordum da neyse :S
@RikaNeden öyle çevirelim ya hu? Hikayeyi, sahneyi bilmiyor değiliz ki... Zoro'ya bakışlarından bile anlarsın sen. İyi bilirsin psikolojik çözümlemeleri.
Ya alpamisciğim yapma lütfen. Bak bu vivre card ta değil. MangadanYalnız tough dayanıklı yanında sağlam ve güçlü anlamlarına da geliyor. Nami'nin sözü pek kaale alınabilecek bir veri değil. Genel anlamda zor biri oluşuna atıf var.
Onun dışında 'tough' ifadesini güç olarak çevirip Nami'nin en güçlülerinin de Zoro olduğunu söylediğini iddia edin.
Pek bir veri olarak bakmıyorum buna. @Millennium Wizard
Yetmez. Orijinalinde kullanılan kanjinin analizini de isteriz!
Helal.A particularly strong, resolute, fearless, and independent man who does not show weakness or emotion and does notrely on or bow down to others.
Bence bu yüzden öyle söylemiştir Nami. Zoro gibi cool takılan bir adamı o halde görmek şaşırtmış işte kızcağızı.
Değişiyor duruma göre. Bazen uğraştırıcı manada kullanılıyor. Bazen de senin dediğin gibi "Tough guy" yani zorlu elamanmış manasında kullanılıyor.Ne konuda en zorlu?