Aynen. Şimdi 2y önceydi amacılar gelirAsıl ''Tankman'' Zoro.
Aynen. Şimdi 2y önceydi amacılar gelirAsıl ''Tankman'' Zoro.
Öyle değilsin demiyor ki.Dostlar zoro ben 2000 adam ederim dediğinde nami’nin “yav he he” demesine ne diyorsunuz
Bunu Robin'in ağzından duymadıkça inanmam.2y öncesinde Zolo ama 2y sonra Luffy daha dayanıklıdır.
Haki ile dayak yemeye başladığından beri daha çok hasar alır oldu. Dayanıklılığı Zoro'yu geçmiş olabilir. Emin olmak için Zoro'nun da dayak yediğini görmek lazım tabi.2y öncesinde Zolo ama 2y sonra Luffy daha dayanıklıdır.
Diğeri ne ama zoro = sanji mi yoksa??Hayır ben zoro’nun en dayanıklı olduğunu kabul ediyorum ama birini kabul edip diğerini kabul etmemek yanlış olur sadece
Mantıklı. Hak verdim şahsen ama luffy meyvesiz olsa dayanıklılık konusunda zoro’ya karşı hiç şansı olmadığını düşünüyorum.Haki ile dayak yemeye başladığından beri daha çok hasar alır oldu. Dayanıklılığı Zoro'yu geçmiş olabilir. Emin olmak için Zoro'nun da dayak yediğini görmek lazım tabi.
Ya hayır hahahaha ulan bushido hep yanlış anlıyon sende yaDiğeri ne ama zoro = sanji mi yoksa??
Yetmez. Orijinalinde kullanılan kanjinin analizini de isteriz!Teşekkürler. Çeviriyi falan da kontrol etmişsin emeğe +rep krdşm
Neden öyle çevirelim ya hu? Hikayeyi, sahneyi bilmiyor değiliz ki... Zoro'ya bakışlarından bile anlarsın sen. İyi bilirsin psikolojik çözümlemeleri.Yalnız tough dayanıklı yanında sağlam ve güçlü anlamlarına da geliyor. Nami'nin sözü pek maalesef alınabilecek bir veri değil. Genel anlamda zor biri oluşuna atıf var.
Onun dışında 'tough' ifadesini güç olarak çevirip Nami'nin en güçlülerinin de Zoro olduğunu söylediğini iddia edin.