Kinemon ateşi kesince ne kadar hasar aldı soruyorum Seri sonu yarı Tanrı olmuş Zoro mu alacak hasar ? Yapma gözünü seveyim.Doğru diyorsun. Çünkü Sabo gerçek bir meyve karakteri. Meyvesi olmasa yarım sayılır. Çünkü bize hep böyle gösterildi. Mera mera Sabo. Ateşi olmadan Zoroyu nereye kesiyor. Zoro da ateş keserse ateşe karşı %100 rezist alıyor falan zaten. Armamaenti de Zoronun çok önde, gösterdiğin sahneden bunu anlıyorum ((((((((((((((((( Karşılaştıkları takiplere bakınca da Zoro çok önde.
Silahlanma mı diyorsun ? Ara ara anlatıyoruz ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Dünya'nın en iyi kılıç ustası olacak adam bu.
Ustası görünen kadarıyla ne kılıcına ne de bedenine bir faça artırmamış! Çiziksiz dolaşıyor adam. Ve bu herif alanında en iyi olmuş. İki yılda Zoro'yu yaratık yapmış.
Zoro böyle bir adamı geçmek için daha iyi silahlanma hakisi kullanmak zorunda..
Mangaka Zoro'ya uzmanlık alanı silahlanma demiş.
Seride amiraller ve Ray'den başka haki kalkanı kullanabilen tek kişi Zoro. Serinin bitmesine ortalama 300-400 bölüm varken yapabiliyor bunu.
En iyi olması için silahlanma hakisi kasmak zorunda olan tek kişi. Sabo'nun böyle bir zorunluluğu yok. Zorunluluğu olan kişi mi daha çok gelişir olmayan mı ?
Daha yazmaya gerek var mı bilmiyorum. Dragon'dan eğitim almakla olmaz o iş sadece. Eğitim diyorsan Zoro tek başına kendisinden sonra gelen birçok karakterin çalıştığından daha fazla çalışan bir manyak.
Ek olarak... Adamın kişisel güce yönelik bir hedefi, amacı yok.
Velhasılı Sabo'nun ateşi Zoro'nun heyecanını yakmaya yetmez