Çok alakalı değil gibi genel kanı var.Olm ateşi kesme olayı kılıç ilen alakalı değil mi? Ne saçmalıyor bu Zorocular. Göz muhabbetinden sonra yeni güç arayışlarına geçmişler anlaşılan.
Çok alakalı değil gibi genel kanı var.Olm ateşi kesme olayı kılıç ilen alakalı değil mi? Ne saçmalıyor bu Zorocular. Göz muhabbetinden sonra yeni güç arayışlarına geçmişler anlaşılan.
Kimin kanısıymış bu?Çok alakalı değil gibi genel kanı var.
Ben,sen,o,biz,siz,onlar....Kimin kanısıymış bu?
Herhangi bir somut kanı yok bu konuyla alakalı. Ben Kin'emon'un "bizim memlekette ateş kesen kılıçlar meşhurdur" sözünü hatırlıyorum.Ben,sen,o,biz,siz,onlar....
.....
Sabo meyveyi kapatıp da döver ki dert ettiğin şeye bak.Keşke değişmeseymiş
Dua et Zoro ateşi kesme olayını öğrenmesin; dua etttt
Anlat anlat güzel oluyorSabo meyveyi kapatıp da döver ki dert ettiğin şeye bak.
Ben "kılıç ustaları" var diye hatırlıyom. Birazdan bakarım dönerim.Herhangi bir somut kanı yok bu konuyla alakalı. Ben Kin'emon'un "bizim memlekette ateş kesen kılıçlar meşhurdur" sözünü hatırlıyorum.
Alış bence sonra üzülürsün bak. Sonra arc sonu gidip 3 arc önceki Saboyla sidik yarıştırırken bulma kendiniAnlat anlat güzel oluyor
Demiştim sana o kadar değil mi gözlerinle görünce anlıyorsun,seri sonu Zoro seri sonu Sabo'yu geçemez diyen adam bu.Anlat anlat güzel oluyor
Mw güç konusunda hangi tahminin tuttu da atıp tutuyon laDemiştim sana o kadar değil mi gözlerinle görünce anlıyorsun,seri sonu Zoro seri sonu Sabo'yu geçemez diyen adam bu.