Meyvesiz Sabo Dof'u alamaz bence.
+1Meyvesiz Sabo Dof'u alamaz bence.
Bu doğru bir şey zaten. Nede bomba olsun ki. Nerden bakarsan bak, sonuç yine ona çıkıyor.Sabo > Zoro.
Bombayı bıraktım kaçıyorum
Sağ kol farklı birşey aga. Bu adamlarla Luffy değil başkaları karşılaşmalı ki gerçek gücü-değeri anlaşılsın. Bu mal kimle karşılaşırsa karşılaşsın işin içine bir saçmalık giriyor adamlar mundar oluyor. O sebeple Sabo meyvede "usta seviye" olmadan bir sağ kolu yenemez gibime geliyor.Sabo meyveyle birlikte Sağ Kol seviyesidir. Luffy'nin şu anki seviyesiyle aynıdır yani. Dressrosa'da Luffy'den güçlüydü zaten ancak Luffy Kata dövüşüyle yetişmiştir ona. Dof'u da meyveyi yeni yemiş haliyle bile alırdı.
Şu an acemiliği üzerinden attığını varsaydığım için Sağ Kol dedim. Ustalaşınca ancak Sağ Kol olur diyorsan, o da makul. Ben zaten Sabo, kesin Sağ Kol yener demiyorum ama denktir. Kata'dan farklı görmem mesela. Luffy de yardımla, kaçarak, Kata'nın buna müsamaha göstermesiyle vs dövüş esnasında gelişmiş ve Kata'nın dengi göreceği biri olmuştur. Bunu şu an inkar etmek olmaz.Sağ kol farklı birşey aga. Bu adamlarla Luffy değil başkaları karşılaşmalı ki gerçek gücü-değeri anlaşılsın. Bu mal kimle karşılaşırsa karşılaşsın işin içine bir saçmalık giriyor adamlar mundar oluyor. O sebeple Sabo meyvede "usta seviye" olmadan bir sağ kolu yenemez gibime geliyor.
Yok bir amirali var Sabo'nun ileride. Lakin Kata konusu farklı. Kata'nın müsamaha dediğin olayı zaten mangaka müdahalesi. Brulee Lütfü kaçsın diye orada zaten. Mangaka onun icin sokmuş Brulee'yi orwya Kata buna ne yapsın ? Adamın kendini deşecek onura sahip olması mesela. Normalde bütün kötü korsanlar lanet, ifrit, karaktersiz tipler ama sen gel Kata'yı onurlu bir adam olarak tasarla ki kendine handikap verip kendi dövüşünü sabote etsin Yani Kata Lütfü'yü dengi görüyor diye dengi olmuş değil çünkü buna engel bir sürü unsur var görüldüğü üzere.. Hal böyleyken Kata=Luffy demek pek de mümkün olmuyor.Şu an acemiliği üzerinden attığını varsaydığım için Sağ Kol dedim. Ustalaşınca ancak Sağ Kol olur diyorsan, o da makul. Ben zaten Sabo, kesin Sağ Kol yener demiyorum ama denktir. Kata'dan farklı görmem mesela. Luffy de yardımla, kaçarak, Kata'nın buna müsamaha göstermesiyle vs dövüş esnasında gelişmiş ve Kata'nın dengi göreceği biri olmuştur. Bunu şu an inkar etmek olmaz.
Sabo ilerde bir amiral eder tabi. Daha yaşı kaç zaten. Mangaka müdahalesine ben de senin gibi bakıyordum ama sonradan fikrim değişti. Oda Luffy'yi Kata'ya denk bir seviyeye çıkarmak istedi. Bunu da sıradan dövüşler çizmek istemediği için, böyle renklendiriyor. Okurken benim de hoşuma gitmedi. Kağıt üstünde Kata'yı alması mümkün değildi. Ancak Oda böyle çiziyor. Mühim olan adamın Luffy'yi şu an ne seviyede gördüğü, o noktaya nasıl getirdiği değil. Kata'nın kendisi denk görmüş, Oda'nın mesajı açık. Dediğin faktörler içinse, Luffy zaten Kata'ya iki kere açık bir şekilde yenildi. Üstün olduğu belliydi. Ancak Luffy de KK olacak adam, dövüş içinde gelişti. Hoşumuza gitmese de durum bu. WCI'dan sonra bu adam bir başka oldu. Göreceğiz Wano'da.Yok bir amirali var Sabo'nun ileride. Lakin Kata konusu farklı. Kata'nın müsamaha dediğin olayı zaten mangaka müdahalesi. Brulee Lütfü kaçsın diye orada zaten. Mangaka onun icin sokmuş Brulee'yi orwya Kata buna ne yapsın ? Adamın kendini deşecek onura sahip olması mesela. Normalde bütün kötü korsanlar lanet, ifrit, karaktersiz tipler ama sen gel Kata'yı onurlu bir adam olarak tasarla ki kendine handikap verip kendi dövüşünü sabote etsin Yani Kata Lütfü'yü dengi görüyor diye dengi olmuş değil çünkü buna engel bir sürü unsur var görüldüğü üzere.. Hal böyleyken Kata=Luffy demek pek de mümkün olmuyor.