Sen ne diyorsun o sahnelere ?Efekt şuymuş bak.
Japanese/Romaji, シャッ/しゃっ
English, sha *slice* *slash* *shaa* *whoosh* SFX
Explanation, for something slicing the air.
Sen ne diyorsun o sahnelere ?Efekt şuymuş bak.
Japanese/Romaji, シャッ/しゃっ
English, sha *slice* *slash* *shaa* *whoosh* SFX
Explanation, for something slicing the air.
DNS açıkladı (?)Sen ne diyorsun o sahnelere ?
Kaybolma efekti işte :SSen ne diyorsun o sahnelere ?
Kuzan vereceğin en iyi 2-3 örnekten biri zaten. Kata engelleyemezdi o saldırıyı. Bir şeyi önceden görmek farklı şey o şeyi engelleyecek gücünün olması farklı şey. Zunisha'nın büyüklüğü öyle böyle değil. Siz biblo olarak mı görüyorsunuz bu fili anlamadım
Bu arada Luffy kılıç kokusuna kaptırdı kendini. Wano'ya geldiğinden beri Luffy Luffy değil.
Bölüm yorumlarını yeni okuyorum da bunlar ciddi yorumlar mı?Ben de bunu anlamıyorum arkadaş. Luffy sanki komutan indirdi de Zoro gölgesinde kaldı. Çok ilginç
Evet, ciddi yorumlar ?Bölüm yorumlarını yeni okuyorum da bunlar ciddi yorumlar mı?
Bir şeyi engellemek için ters kuvvetle durdurman mı gerekiyor aga :S Gözlem de açık şekilde bir savaş gücüdür :S
Komutan indirdi, Katakuri. Ha şimdi sen R yapıp yea ben Wano'yu kast ediyorum dersin falan aynen böyle olunca hemen R.
Yapıştırır moçiyi hortumuna tırmanır la, seninki de laf!Evet, ciddi yorumlar ?
Gözlem savaş gücüdür; inkar ettiğim bir yorum görmüyorum
Kata nasıl engelleyecekti Zunisha'yı anlat da bilelim.
Zoro-Luffy ikilisi yan yana çizildiğinden beri karşılaştırılıyor. Dolayısıyla tabi ki Wano'dan bahsediyorum noob tivey!
Hee gerçi Tüm Kek'te nasıl komutan indirdiği de belli ama o kısma girmiyim hiç
Hayal gücü sınır tanımıyor tabi hata bendeYapıştırır moçiyi hortumuna tırmanır la, seninki de laf!
Merak ettiğim bir şey var akainu uyanış açsa zunishanin sırtında öldürür hayvanı.Yapıştırır moçiyi hortumuna tırmanır la, seninki de laf!