Bu makul bak.İlk resime bizim canavar üçlüyü,ortadakine eski amiral üçlüsünü,son resime de bunu koyun işte.
Bu makul bak.İlk resime bizim canavar üçlüyü,ortadakine eski amiral üçlüsünü,son resime de bunu koyun işte.
Hahaha aynenBir meme var bak bu;
Deadpool yerine monster trio yaz en alt kareye bunları koy tamamdır.
Shigan ve Rangagkyu örnekleri var.Yumruklada şu Dressrosada'ki kral yapıyordu bir şeyler.Ama onunda baya ısınması lazımdı.Kafama takıldı: Mihawk ve Zoro uzaklardaki cisimleri veya kişileri keserken bunu rüzgarla mı yapıyorlar yoksa haki fırlatması gibi bir durum mu mevcut?
Bunu yumrukla yapabilen çıkar mı, örneğin Garp? Fiziksel temasa girmeden uzaktak yumruklar atabilir mi?
LUL sen şimdi bu sahneyi ne için attın, bakışlarla Holdemi ürperttiklerini falan mı söylemek için attın? Yoksa hız gösterisi için mi? Ona göre cevap yazıcam.
Reis gölgelerde kalmış o yüzden attım görmüyor musun xDLUL sen şimdi bu sahneyi ne için attın, bakışlarla Holdemi ürperttiklerini falan mı söylemek için attın? Yoksa hız gösterisi için mi? Ona göre cevap yazıcam.
Hayır yani, Holdemli sahneyi atmışsın da burda Luffy'nin neredeyse ışınlanarak aslana vurduğunu ve karnına darbe alan Holdemin la noli dediğini görüyorum. Aynı anda harekete geçtikleri sahneyi atarak bak Zoro denk demeye gerek yok ki Zoro reyizin gücünü ve bitiriciliğini biliyoruz zaten.Reis gölgelerde kalmış o yüzden attım görmüyor musun xD
Yok la o bakışların etkisi değilmiş, Luffy o sıra adamın karnına vurmuş diyor Hasan xD@RedTeroR o Sahne de ikisi de H. Haki kullandı sandım bir an
Efekt şuymuş bak.Yok la o bakışların etkisi değilmiş, Luffy o sıra adamın karnına vurmuş diyor Hasan xD