Mihawk H. Haki azmanı tam. Shanks geleceği görüp istediği olasılığı çekip alabiliyor ama Mihawk projeksiyonla başkasına gösterebiliyor. Tam azman.Shanks hakisini kapattığında Mihawk da kılıcını kapatıyor demek, tuttum bunu mantıklı
Mihawk H. Haki azmanı tam. Shanks geleceği görüp istediği olasılığı çekip alabiliyor ama Mihawk projeksiyonla başkasına gösterebiliyor. Tam azman.Shanks hakisini kapattığında Mihawk da kılıcını kapatıyor demek, tuttum bunu mantıklı
Geleceği kapatıyor o zaman Biri bir şeyler kapatıyordur yemeyin şimdi biziMihawk H. Haki azmanı tam. Shanks geleceği görüp istediği olasılığı çekip alabiliyor ama Mihawk projeksiyonla başkasına gösterebiliyor. Tam azman.
Mekân kapatıyor düello için.Geleceği kapatıyor o zaman Biri bir şeyler kapatıyordur yemeyin şimdi bizi
Geleceği görmüş Mihawk ve o zamanlar boş kalan son shichibukai koltuğunu da kapatmış erkenden.Niye diye soracaksın sebebini söyleyeyim.Çünkü gelecekte amirallerin onu yiyeceğini görmüş o şekilde yırtabilmiş. Geleceği Kata'dan iyi kapatıyor ama 4. komutan falan eder herhalde.Geleceği kapatıyor o zaman Biri bir şeyler kapatıyordur yemeyin şimdi bizi
İnce iş diyorsunMekân kapatıyor düello için.
Rahat 4. komutan eder zaten Vista ile yaptıkları aksiyonun başka bir açıklaması olamazGeleceği görmüş Mihawk ve o zamanlar boş kalan son shichibukai koltuğunu da kapatmış erkenden.Niye diye soracaksın sebebini söyleyeyim.Çünkü gelecekte amirallerin onu yiyeceğini görmüş o şekilde yırtabilmiş. Geleceği Kata'dan iyi kapatıyor ama 4. komutan falan eder herhalde.
Niye babası ? Kendisine 6. kadim diyelim.5 kadim, Im'in önünde eğildiklerinde 3 beyaz ve 2 siyah cübbeli var. Siyah cübbelerden biri eksik sayı denkliği açısından. Shanks'in cübbesi de siyah acaba Shanks'in babası 6. kadim olabilir mi?
Yani ölmüş babasının cübbesi ile geziyor.
Yaşı tutması ve devredilen miras için.Niye babası ? Kendisine 6. kadim diyelim.
Aslında 6 kadim vardı ve bunlardan biri Shanks'in babasıydı. Böyle düşünmemin nedeni hem Sengoku'nun hem de İhtiyarların Shanks için 'sen olduğun için' cümleleri ve Kadimler Im'in önünde eğildiklerinde 2 siyah ve 3 beyaz palto var. Shanks'in ki 3. siyah palto.
Shanks iki miras aldı:
Biri düzeni koruyup ışıkları söndürme ve simgesi babasının paltosu
Öteki tarihin yükünü sırtlanma ve simgesi Roger verdiği hasır şapka
Roger'ın hastalığı da Shanks kaynaklı olabilir. Shanks'in şapkayı Luffy'e vermesinin nedeni miras olarak babasının mirasını seçmiş ve Roger'ı öldürmüş olduğunu düşünüyorum.