Şuna inanmam yalnız.Muhtemelen şunu koyalım mı bu olsun mu tarzında yardım etmiştir.Özellikle güç mevzularında bilerek karışık cevaplar veriyor.Muhtemelen:Hepsi yorum olsun, son bilgi yorum değil. Direk yıl vererek ne zaman tayfadan ayrılmış, ne zaman kendi tayfasını kurmuş, ne zaman yonkou olmuş hepsi açıkça yazıyor. Ve Oda 10 yıldır bu databooka zaman ayırmış. İnanmak istemeyen hiçbir şeye inanmaz.
Böyle olduğuna inanırım ben hahahah.Şuna inanmam yalnız.Muhtemelen şunu koyalım mı bu olsun mu tarzında yardım etmiştir.Özellikle güç mevzularında bilerek karışık cevaplar veriyor.Muhtemelen:
-Şenksin kol kaptırdıktan sonra yonkou olduğunu yazıyorum.
-Yok yazma.Luffyi kurtarırken yonkou idi yaz.
-Niye ?
-İtlik olsun tartışsın dursunlar ahahah.
Güzel algı operasyonu vallaha helal olsun. Konu Shanks ve Mihawk ama sen odağı Vista'ya çek, peki alaka? Alaka olur mu hiç? Konu Shanks ve Mihawk'ın seviyelerinin yakınlığı. Eğer ki yakınsa Shanks en güçsüz yonkou loading tabi, hemen başlat algı operasyonlarını.Mihawk euro
Vista dolar
Mihawk arttıkça vista da artıyor
Vista ne adammış beee.
Bilmiyorum ki :S Mihawk'ın seviyesini bilmeden Shansk'ı nereye koyacağız abem :S@twei Niye hep Mihawkın seviyesi ? Bizim şenksin seviyesini tartışmamız gerekmiyor mu Mihawka yakın mıdır nedir diye ?
İnanmak istemeyen de inanır o tartışma derin ona girmeyelim, istersen doğru olsun ben ağırdan alalım diyorum, sence de fazla hızlı gitmiyor muyuz xdHepsi yorum olsun, son bilgi yorum değil. Direk yıl vererek ne zaman tayfadan ayrılmış, ne zaman kendi tayfasını kurmuş, ne zaman yonkou olmuş hepsi açıkça yazıyor. Ve Oda 10 yıldır bu databooka zaman ayırmış. İnanmak istemeyen hiçbir şeye inanmaz.
Valla mihawk ve shanks hakkında yeterince mesaj attım. Sonra manga sayfalarına baktım ki Oda shanks ve mihawk’ı konum olarak ve önem olarak çok farklı yerlere koymuş Yani mihawk önce vista gibilerle düellosunu bitirsin sonra shanks hakkında belki konuşuruz.Güzel algı operasyonu vallaha helal olsun. Konu Shanks ve Mihawk ama sen odağı Vista'ya çek, peki alaka? Alaka olur mu hiç? Konu Shanks ve Mihawk'ın seviyelerinin yakınlığı. Eğer ki yakınsa Shanks en güçsüz yonkou loading tabi, hemen başlat algı operasyonlarını.
Ya bırak, hala araya Vista'yı katmaya çalışıyor. Senin de dediğin gibiValla mihawk ve shanks hakkında yeterince mesaj attım. Sonra manga sayfalarına baktım ki Oda shanks ve mihawk’ı konum olarak ve önem olarak çok farklı yerlere koymuş Yani mihawk önce vista gibilerle düellosunu bitirsin sonra shanks hakkında belki konuşuruz.