Aptallığından nefret ediyorum.İşine geldi mi sahneyi mahfetmişler diye millete laf çakar işine geldi mi seri ile alakası olmayan adama roman yazdırır.Oda’dan çok mu nefret ediyorsun
Aptallığından nefret ediyorum.İşine geldi mi sahneyi mahfetmişler diye millete laf çakar işine geldi mi seri ile alakası olmayan adama roman yazdırır.Oda’dan çok mu nefret ediyorsun
Olabilir. Ama baştan böyle tasarlamışsa bile vazgeçer bence. Seri sonu D out, O in.Arkadaşlar aklıma bir şey geldi, seriyi daha ayrıntılı bilenler bunun hakkında belki destekleyecek bir şeyler de atabilir ortaya.
Acaba D, bir harf değil de sembol mü?
Demek istediğim, biliyorsunuz ki One Piece dünyası ortadan ikiye bölünmüş şekildedir.
Fotoğrafa bakacak olursanız aslında bir tane normal D şeklini, bir de ters duran D şekli net bir şekilde var. Acaba kayıp yüzyıl, işte Kutsalların dünyanın hükümdarı olması, bu kayalar ortadan kalkarsa "One Piece" yani dünyanın tekrardan tek parça haline gelecek olması, All Blue ve Roger'ın beklediği D muhabbeti, yani şu harita üzerindeki 2 tane D şekli vs.
Net bir şey yok kafamda ama bunlar uçuşup durdu bir anda.
Kid shanks’i öldürmek istiyordu ama ayarı kaido’dan yediBigmom -> bege
Kaido-> apoo , hawkins , Xdrake
Shanks ->??
Kara sıfatsız —>??
Luffy-Law-Zoro ayrı ekip.
Boney -> Mariejois
Urouge -> Allahuekber dağları
Killer nerde?
Başka Çaylak kaldı mı saymadığım?
Shanks ve Karasakal’a niye kimse bilenmedi.
Neden onlarında kölesini görmüyoruz
Teachin kendisi zaten en kötü nesilden. Shanksın payına da o düşüyor işte o nesilden. Müttefik olarak da Luffysi var Shanksın. :/Kid shanks’i öldürmek istiyordu ama ayarı kaido’dan yedi
Teach’in novası luffy’dir başkası teach’i napsın
Urouge -> Allahuekber dağları
Bence de olabilir. Karakterini tam tanımadık ancak biraz tutarsızlıklar var. Mf'ye neden katılmadı onca savaş merakına rağmen anlamıyorum mesela ben.But Kaido'da mitolojideki Abaddon'un meyvesi çıkabilir. İbranicede yıkım anlamına geliyordu sanırım. Yeryüzüne ölümü ve yıkımı getirecek olan canavar olarak tasvir edilir. Tipi de şöyle bir şeydir. Tanıdık geldi mi?
undefined
Shanks durdurdu. Ayrıca savaşı kendi başlatmak istiyor.Bence de olabilir. Karakterini tam tanımadık ancak biraz tutarsızlıklar var. Mf'ye neden katılmadı onca savaş merakına rağmen anlamıyorum mesela ben.