Bu arada kaynamasın.Aura> H.haki
Bu arada kaynamasın.Aura> H.haki
Cambridge abimiz yanlış biliyor.Bu arada kaynamasın.
Onu ben özelden de söyledim de inandıramayınca çok da zorlamamak lazım.Cambridge abimiz yanlış biliyor.
https://dictionary.cambridge.org/tr/sözlük/ingilizce/stand-shoulder-to-shoulder-with-sb
Arkadaş bu inanç meselesi değil ki. :SOnu ben özelden de söyledim de inandıramayınca çok da zorlamamak lazım.
Sen de hep bana rastlıyon hacı. Bu arada fazla olmadı 30 dakka ile felan kaçırdın herhalde.Yav Alpamis bir nefes al bir soluklan be olum. Ne zaman foruma girsem senin yaptığın yapmakta olduğun ve yapmaya devam edeceğin bir tartışmanın ortasında umutsuzca meselenin başlangıcını bulmaya çalışıyorum lan. Sonsuz bir döngü gibi. Ama bir gün başladığı ana şahit olacağım anasını satayım.
Ne meselesi peki bir çok deyimin tam bir anlamı yoktur ve anlamları birden fazla olabilir bu yüzden ikiniz farklı anlamlara inanıyorsunuz ve tartışıyorsunuz yani bu iş inanç meselesiArkadaş bu inanç meselesi değil ki. :S
Çok iyi.Yav Alpamis bir nefes al bir soluklan be olum. Ne zaman foruma girsem senin yaptığın yapmakta olduğun ve yapmaya devam edeceğin bir tartışmanın ortasında umutsuzca meselenin başlangıcını bulmaya çalışıyorum lan. Sonsuz bir döngü gibi. Ama bir gün başladığı ana şahit olacağım anasını satayım.
N'apayım Alpa, döveyim mi bu @Densetsu no Samurai ve @RedTeroR köftehorlarını? Döverdim de dayak yemekten korkuyorum.Arkadaş bu inanç meselesi değil ki. :S
Cambridge geldiği anlamı verene kadar öyleydi.Ne meselesi peki bir çok deyimin tam bir anlamı yoktur ve anlamları birden fazla olabilir bu yüzden ikiniz farklı anlamlara inanıyorsunuz ve tartışıyorsunuz yani bu iş inanç meselesi