Luffy-Zoro tarafını esir almak için anca Kaido gibi bir yonkonun gökten düşmesi lazım artıkZoro Luffy'i bulunca baya yırttı ya. Ben de Zoro rehin alınır diyordum. Fakat Luffy-Zoro beraber zor yakalanır.
Luffy-Zoro tarafını esir almak için anca Kaido gibi bir yonkonun gökten düşmesi lazım artıkZoro Luffy'i bulunca baya yırttı ya. Ben de Zoro rehin alınır diyordum. Fakat Luffy-Zoro beraber zor yakalanır.
Nerde öleceğini planlasın o. Gözümden öyle bir düştü ki... Paraşütsüz... Çivileme... İntiharvari... Ansızın...Kendi kanında boğulsun kopekkk!
Uçabilen adama yaptığın benzetmeye bak.Paraşütsüz
+1. Bende öyle düşünüyorum 1 buçuk milyar beli adamı kimse yakalayamaz Jack bile 1 milyar beli hele ki Zoro da Luffy'nin yanında, yakalanma olasılığı neredeyse sıfır, tabi başka güçsüz kişileri kurtarayım derken kendileri teslim olursa ayrı bir olay Sanji giller ihtimal dahilinde düşman eline düşmesi ama ben o şekilde olacağını da sanmıyorum Sanji giller ayrı bir macera yaşayacak sonra Luffy giller ile yolları kesişecek. Usopp, Franky ve Robin de farklı macera içinde zaten. Bence ilk karşılaşma Robin giller olacak.Luffy-Zoro tarafını esir almak için anca Kaido gibi bir yonkonun gökten düşmesi lazım artık
Akainu Katayı yener ama öyle kolay da yenemez. Bunu da tartışacak değiliz.Akainu'nun Katakuri'nin içinden geçeceğini yumrukla hepimiz biliyoruz bunu tartışacak değiliz herhalde.
O tartışmaya açık bence Katakuri sorar Mom'u da yenmeye gelecek misin diye , Akainu gelmişken onuda çıkarırım deyip yapıştırır yere.Akainu Katayı yener ama öyle kolay da yenemez. Bunu da tartışacak değiliz.
Akainuyu pastayı yerken arada götürür BigMom.O tartışmaya açık bence Katakuri sorar Mom'u da yenmeye gelecek misin diye , Akainu gelmişken onuda çıkarırım deyip yapıştırır yere.
Aynen o yüzden WB plazaya ilk indiğinde karşısına çıktı tek başına durdurmak İçin ne de olsa arkası sağlam .Akainu eğer arkasında 100 bin asker 2 amiral 1filo amirali yanında Garp ve 100 lerce subay olmamış olsaydı WB nin gölgesinden bile kaçacaktı Shanks'i karşısında görünce notku tutulan Akainu o kadarda güçlü olduğunu düşünmüyorum. Big Mom'a gelince Akainu'nun meyvesi de fiziksel gücü de beş para etmez.