Sunny'nin yük gemisinden hızlı ilerlediğine eminim ben. O soru dediğin de sürekli kullanılan bir şey değil. Düz yolda sürekli onu kullanamıyorsun yani.Denizdeki gemiler çok mu hızlı hareket ediyor
Bu hız karşısında X kisiyi, gemi hızına yetişebiliyor diye övmek komik kaçıyor bana göre.
Law'dan tek yiyen ? Böyle diyerek Vergo'yu küçümsüyorsun. Hani Law-Vergo arasındaki fark çok fazlaymış gibi algılanıyor. Buna göre... Hadi diyelim ki Law kalbi gitti diye güçsüzleşti. Saldırı gücünú buna bağlayalım. Ee Vergo Law'ın ağzına ağzına vurduğunda neden Law'ın şaftı yamuldu ? Dayanıklılık da mı gidiyor kalp gidince ? Herif bildiğin 500 milyonluk adamı çocuk döver gibi dövdü. Bu nasıl bir siklet nasıl bir seviye farkı anlayabilmek mümkün değil.
Asıl Sezar'ın bir numarası yok. Kendi arcında aslan Hepkek arcta fino köpeği olan adamdan ne hayır gelecek Allasen ?
Sanji'yi aynı şekilde dovemeyen adam Law'ı dövdü. Sana mantıklı geliyor mu? Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla Law, Dof karşısında gerek saldırı gücü gerek dayanıklılık olarak daha iyiydi.
Ceaser ise bildiğin senaryo saçmalığı. Luffy'den korkmayan adamın Brulee'den korkmasının başka hiç bir açıklaması yok.