Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir, vücutta o acılar birikirken o acılarla savaşmak var, bir d beklediğin yerden almak var. Kuma da zaten ilk seferinde Luffy^nin acılarının azcuk bir miktarını Zoro'ya veriyor da Zoro onunla bile çarpılıyor. Hey gidim hey.

Ben o acı olayını hep hasar ve yorgunluk olarak düşündüm.Çünkü Luffy uyanınca hiçbir sorunu yok yeni doğmuş bebek gibi enerjik durumda kalktı.O açıdan çevirinin saçma olduğunu hep düşünmüşümdür.Yani geçmişte sinir hücrelerinde hissettiği acıyı aynen kopyalama gücü varsa çok komplike bir meyve oluyor Kuma'nın meyve.

Onun dışında Luffy ve Zoro'nun acıyı alma şekli aynı değil.Acı ne kadar büyük olursa olsun Luffy parça parça alıyor bu aynı şey değil.Şöyle izah edeyim 3 litre suyu parça parça kolayca içebilirim ama 3 litreyi kafama birden diktiğim zaman zorlanırım değil mi hatta belki içemem.O açıdan Zoro'nun o hale düşmesi çok mantıklıydı ayakta kalması mucizeydi hatta.Acıyı zamanla Luffy gibi almış olsa o duruma düşmezdi.O yüzden kıyaslanacak birşey yok elde.Elmayla armutu kıyaslamak gibi olur Luffy'i o pozisyonda göremeyeceğimiz için.

Bir, vücutta o acılar birikirken o acılarla savaşmak var, bir d beklediğin yerden almak var. Kuma da zaten ilk seferinde Luffy^nin acılarının azcuk bir miktarını Zoro'ya veriyor da Zoro onunla bile çarpılıyor. Hey gidim hey.
Dövüşürken hissettiğin acı daha az olur aslında, acıyı dövüşten sonra asıl olarak hissetmeye başlarsın. :artiz:
Zoro orada tüm acıyı aynı anda göğüslüyor ki kendisi de yaralı durumda. Bu daha zor bir durum. Bu adamda büyük irade var, hani Katakuri gibi sırtı yere gelmez diye anılacak. Ya da şu yeni amiral gibi yemek yemeden yaşayabilecek bir tip.

Burada da ''accumulated'' diyor. @Master of Puppets
Çarpışmış olmayayım sen çevir. :(
Sürekli aynı şeyi dedikçe itici olmaya başlıyor.
Sanji boşçuları bu mesajdan sonra ne der ne hisseder bilmek bile istemiyorum. Sanji o kadar acıyı alsaydı en iyi durumda çakma Might Guy olurdu ömür boyu ellerinin üzerinde yürürdü. Luffy ve Zoro arasında dayanıklılık açısından pek bir uzaklık yok net.
Ya Sanji denen adam (Sanji bedenindeki)Nami patlamadan aldığı hasarla başta bayılsa da sonradan dayanbilirken, bir anda beden değiştirince kendi bedenindeki hasara dayanamayan çapsızın teki ya... O dövüşteki acıları alsaydı infilak ederdi, ortalık yine kan gölüne dönerdi ama ortada bir adam kalmzdı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık