Zorodan başkasını övme DnS, adamların itibarını zedeliyorsun.Kafeste haki maki yok lan delirmeyin.
Ayrıca Kata>Dof, Zoro>=Luffy kadar net bir gerçektir.
Zorodan başkasını övme DnS, adamların itibarını zedeliyorsun.Kafeste haki maki yok lan delirmeyin.
Alıştırıyorum kankaİnsanlar daha bu gerçeklere hazır değil Reis, Allah aşkına ne yapıyorsun sen
Bizde kimsenin itibarı kaybolmaz İtachi san yoooo.. Sezar'ın hakkı Sezar'a Bu yanlış izlenime nereden kapıldın bilmiyorum ama hemen kurtulmalısın.Zorodan başkasını övme DnS, adamların itibarını zedeliyorsun.
Kata?Zoro denklemi nedir peki?Kafeste haki maki yok lan delirmeyin.
Adalet duygun Sengokununkinden bile beter. :/Alıştırıyorum kanka
Bizde kimsenin itibarı kaybolmaz İtachi san yoooo.. Sezar'ın hakkı Sezar'a Bu yanlış izlenime nereden kapıldın bilmiyorum ama hemen kurtulmalısın.
Zoro dövüşte Luffy gibi p-up alacaksa Kata'yı devirir. Hali hazırda silahlanması Luffy'den güçlü zaten. Bir de gözlem haki ya da hız olarak bir p-up gelse Kata'yı yenmemesi için bir sebep göremiyorum.Kata?Zoro denklemi nedir peki?
Yalan. :/Zoro dövüşte Luffy gibi p-up alacaksa Kata'yı devirir. Hali hazırda silahlanması Luffy'den güçlü zaten. Bir de gözlem haki ya da hız olarak bir p-up gelse Kata'yı yenmemesi için bir sebep göremiyorum.
İsteyen istediği kişiden soğusun, çok da fifi Ben Dof'u severim. Ne @Millennium Wizard ne de @Daredewill beni Dof'tan soğutamaz. Bitti. Benim X karaktere olan bakış açımı başkaları belirleyemez. Birinin X karakter bakış açısı başkasının yaptığı yorumdan ya da tavırdan geçiyorsa o kişinin X karaktere karşı zaten bir bakış açısı yokturAdalet duygun Sengokununkinden bile beter. :/
Resmen milleti aynı anda hem Katadan hem de Zorodan soğutmaya çalışmışsın.
AhahahhaYalan. :/
Dof reyizin hakisi daha geç bitecek diyorsun yani? Neyse çok uzattık reis Dof reyizi görürüz elbet ilerideİnsanlar daha bu gerçeklere hazır değil Reis, Allah aşkına ne yapıyorsun sen
Zamanla bitiyor dokunulmazlığı, hakisi ile beraber. Luffy işin o kısmından bahsediyordu