Hahahahahha aynen haUlan Sanji diye başlayıp, bizi yonkolarla karşı karşıya getireceksin diye tutuşan da Sanji'ydi. Ah, ama durun. Oda sonrasında endişelendiği bir sahne çizdi. O yüzden bu sayılmazdı dimi.
Hahahahahha aynen haUlan Sanji diye başlayıp, bizi yonkolarla karşı karşıya getireceksin diye tutuşan da Sanji'ydi. Ah, ama durun. Oda sonrasında endişelendiği bir sahne çizdi. O yüzden bu sayılmazdı dimi.
Benim anlamadığım karakteri sevmiyon reis anlarım da ama avatarını değiştir bariSanji travesti olarak kalsaydı en azından şeref sahibi yaşardı. Bu halde itici ve tayfanın en karaktersiz üyesi.
Zoro dediklerinde yüzde yüz haklıydı. Sanjinin kişisel çıkarı için tayfaya yamuk yapacağını öngörmüş adam işte, daha ne?Ulan Sanji diye başlayıp, bizi yonkolarla karşı karşıya getireceksin diye tutuşan da Sanji'ydi. Ah, ama durun. Oda sonrasında endişelendiği bir sahne çizdi. O yüzden bu sayılmazdı dimi.
Ben o avatarı Sanji'nin tayfaya Okama olarak dönme ihtimali olduğu zaman koydum. Dedim eteği belinde düşmanları yenecek Mugiwaraları temsil edecek dedim. Sonra ne oldu kendi kaptanını dövdü. Burada herkesin sayıp sövdüğü linç ettiği Zoro bile kaptanına saygıdan ve bağlılıktan azını vermedi.Benim anlamadığım karakteri sevmiyon reis anlarım da ama avatarını değiştir bari
Zoro ne zaman linç edildi la zoro’nun linç edilmesine ben bir kere izin vermem kim o kişi söyle banaBen o avatarı Sanji'nin tayfaya Okama olarak dönme ihtimali olduğu zaman koydum. Dedim eteği belinde düşmanları yenecek Mugiwaraları temsil edecek dedim. Sonra ne oldu kendi kaptanını dövdü. Burada herkesin sayıp sövdüğü linç ettiği Zoro bile kaptanına saygıdan ve bağlılıktan azını vermedi.
Birini yüceltip diğerini ezmek olmuyor işte. Eleştireceksen ikisini de eleştireceksin. Zoro gidip dışardaki herhangi bir insan için endişelenir, kabul. Ama aynı Zoro, tayfadaki arkadaşlarını Big Mom'ın gazabından uzaklaştırmak için ayrılan Sanji hakkında da ne hali varsın der. İşi o noktaya kadar götürür. Bir tarafta yabancı bir insan, diğer tarafta senin kardeşin. Boşuna dememişler yılan arayacaksan uzağa gitmeyeceksinZoro dediklerinde yüzde yüz haklıydı. Sanjinin kişisel çıkarı için tayfaya yamuk yapacağını öngörmüş adam işte, daha ne?
Bir çocuk için 30 gün aç kalan adamla, çocukları kurtarmaktan Nami'yi 4 kere caydıymaya çalışan bir puştu bir tutmayalım lütfen.
Sen nasıl yorum atıyon la şu yorumundan ben bile etkilendimBirini yüceltip diğerini ezmek olmuyor işte. Eleştireceksen ikisini de eleştireceksin. Zoro gidip dışardaki herhangi bir insan için endişelenir, kabul. Ama aynı Zoro, tayfadaki arkadaşlarını Big Mom'ın gazabından uzaklaştırmak için ayrılan Sanji hakkında da ne hali varsın der. İşi o noktaya kadar götürür. Bir tarafta yabancı bir insan, diğer tarafta senin kardeşin. Boşuna dememişler yılan arayacaksan uzağa gitmeyeceksin
Eyvallah, reis. Millet, Sanji'yi Oda'nın onun üzerinden yaptığı komikliklerle hatırlıyor. Ama bizim gözümüzde Sanji, daha 5 yaşındayken kafasına maske takılıp tek başına bırakılan adamdır. Kötü günlerde onun yanında olacağız elbet.Sen nasıl yorum atıyon la şu yorumundan ben bile etkilendim