Judge'nin seviyesi ne olurdu konusunu buldum şimdi, ne muhabbetler dönmüş orda ya.
Judge top 5 dönemleri çok iyiydi.Judge'nin seviyesi ne olurdu konusunu buldum şimdi, ne muhabbetler dönmüş orda ya.
O günlerde ve Bobin Sama'nın amiral olduğu günlerde bizler daha OP'a yeni başlamıştık Ama çok güzel konuymuş.Judge top 5 dönemleri çok iyiydi.
Zoro - Hyouzou - Pica - Monet etc.2 yıl sonrası hangi bölümde Luffy dışında kime doğru düzgün dövüş çizildi ki?
Sanji beklediğimizden çok daha korkunç bir şey oldu. Potansiyeli ve gelişimi durduğu için Raid Suit diye bir şey uyduruldu. Sanji tayfaya Okama olarak dönecek ve öyle kalacak diye mutlu olmuştum. Adamı Okama değil mutant yaptılar... Üstüne gücünü düşürdüler. Okamakenpo yapsa daha iyiydi ya da Newkama kenpomu ne!!Zoro - Hyouzou - Pica - Monet etc.
Usopp - Daruma, Sugar etc...
Nami'nin bir sürü var zaten.
Bütün tayfayı tek tek sayayım mı?
14 sene önce olan bir olguya tutunmak çok gereksiz. Sanji o beklediğin Sanji olamadı ne yazık ki.
Ne kadar da doğru dedin.Keşke bir o olsaydı, adamın dövüşlerine bin türlü müdahale geliyor sağdan soldan, CC'ye bile kaybetti, Hody salağının dövüşünden sonra gemi falan parçalayacağım ayağına kansızlıktan ölüyordu. Kıraker, Dof, Kata tamamen rezil rüsva dövüşler. Ha çıkıp ama güçlendi, ödülü artı falan dersin katılırım bunun haricinde adam akıllı dövüş değildir bunlar.
Hazır ol bu arc'ın amirali de shogun olacak. :/Amirallerin gözü yaşlı . Her arc çıkıyor üç beş tane amiral . Sonra bi bakıyoruz pufff.
Shogun yonkou lenHazır ol bu arc'ın amirali de shogun olacak. :/
Senden bekliyorum zaten öyle bir hamle xdShogun yonkou len
Şogunun amiralliği yenilene kadardır , Judge gibi hayallerüm üle oynadünüz diye zırlarsa belki daha önce söner forsu .Hazır ol bu arc'ın amirali de shogun olacak. :/