Kendi acizliği, açsın mantrasını görsün. Nasıl Katakuri görüyor, o da görsün, onu da ben mi diyeceğim?Evet zaten öyle ama oğlundan böyle birşey beklememe faktörü varda diyebiliriz,ikisi ayrı şey bence
Hani neticeye bakıyoruz ya
Kendi acizliği, açsın mantrasını görsün. Nasıl Katakuri görüyor, o da görsün, onu da ben mi diyeceğim?Evet zaten öyle ama oğlundan böyle birşey beklememe faktörü varda diyebiliriz,ikisi ayrı şey bence
Kata’da odaklanma durumu falan da gösterilmişti sanırsam. Hani bir tarafta savaş olanca sıcaklığıyla devam ediyor diğer tarafta oğlu saydığı adam yanına geliyor falan. Hangisinde daha fazla odaklanma gerekir? Daha doğrusu odak hangisinde daha net olmalı?Kendi acizliği, açsın mantrasını görsün. Nasıl Katakuri görüyor, o da görsün, onu da ben mi diyeceğim?
Şu mevzu:Ne demek bu?
Neyin hangisinde onu anlamadım?Kata’da odaklanma durumu falan da gösterilmişti sanırsam. Hani bir tarafta savaş olanca sıcaklığıyla devam ediyor diğer tarafta oğlu saydığı adam yanına geliyor falan. Hangisinde daha fazla odaklanma gerekir?
Neticede haklısın ama kata geleceği görecek kadar iyiydi,wb de o kadar olup olmadığını bilemeyiz,benim anlamadığım bu adam akainuyu yerin dibine girerken,ayağa kalkamaz halde çizerken,wb yi ayakta ona bakarken çizdi ve wb öldüğünde akainuyu piyasaya saldı,bu adam benim açımdan daha net şekilde galibiyeti belli edemez,bunun daha ilerisi yazı olarak bir köşede wb akainuyu yendi arkadaşlar haberiniz olsun demek gibi geliyorKendi acizliği, açsın mantrasını görsün. Nasıl Katakuri görüyor, o da görsün, onu da ben mi diyeceğim?
Evet, adamın kafasının yarısı erimiş, diğeri ise düşmüş. Kazanan kafasının yarısını veren
+1Sen dövüş kazanmakla, kalıcı hasar alma olayını karıştırmışsın
+1Akainu net bir şekilde oyajiye kaybetti. Zaten oyajiye o hasarları hangi şartlar altında verebildiği de ortada.
Şurda da faka basmışın. Gözlemi var ama Wb gibi bir hayvanoğlusunu sezemiyorNeyin hangisinde onu anlamadım?
Akainu gözü bir şeyi kestirdi mi başka bir şeyi görmüyor. Adam yerin altından lap diye Jinbe'nin önünü kesiyor. Gözlemi olmasa nereden bilecek? Ha eşşoğlusu adam olsaymış bu kadar gözü kara olmasaymış, orada haklı arkadaş. WB de oğlum deyip güvenmeseymiş, Kata gibi her şeye odaklansaymış
Wb nasıl oğlunu farkedemediyse Kata da kardeşi Flampe’yi farkedemedi Oğul, kız kardeş? Bir şeyler ifade etmesi lazım...Neyin hangisinde onu anlamadım?
Akainu gözü bir şeyi kestirdi mi başka bir şeyi görmüyor. Adam yerin altından lap diye Jinbe'nin önünü kesiyor. Gözlemi olmasa nereden bilecek? Ha eşşoğlusu adam olsaymış bu kadar gözü kara olmasaymış, orada haklı arkadaş. WB de oğlum deyip güvenmeseymiş, Kata gibi her şeye odaklansaymış
La karı Jinbeiyi fırlattı kenara. Şuursuz olmasa darbe de yemezdi. Karı şuursuz değilken g4 ü gülerek karşılıyor. Jinbei g4 ten iyi vuruyor diyorsan ayrı konu tabii. Hadi buyur top sendeTamam Bigmam hasar almıyor kanka haklısın. Özelliği bu. Savunması çok güçlü. Kabul ettim.
Luffy konusuna gelince... Ya he he tamam
Not: Mihawk Bigmam'dan güçlü. Her iddiasına varım
@Monkey D. Dragon ne oldu ? Jinbe örneğine duvar gibi tosladın Jinbe Bigmam'ı durdurarak yine iyi. Hani Croco ve Vista'nın Mihawk'ı durdurduğu gibi... Herif bir de yonkouyu 2.80 uzattı lan
Hani bunun aynısını Mihawk'a yapsalar Mihawk'ın seviyesi şu an iki yıl önceki Croco ile denkti
O anda Akainu'yu domine etmiş oluşu, genel itibariyle bu savaş kazandığı anlamına gelmez. Öyle bir mesaj vermek isteyen adam, Akainu'yu neden sapa sağlam döndürsün? Herif bildiğin taş gibi dönüyor yaNeticede haklısın ama kata geleceği görecek kadar iyiydi,wb de o kadar olup olmadığını bilemeyiz,benim anlamadığım bu adam akainuyu yerin dibine girerken,ayağa kalkamaz halde çizerken,wb yi ayakta ona bakarken çizdi ve wb öldüğünde akainuyu piyasaya saldı,bu adam benim açımdan daha net şekilde galibiyeti belli edemez,bunun daha ilerisi yazı olarak bir köşede wb akainuyu yendi arkadaşlar haberiniz olsun demek gibi geliyor