Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yüzden Ace ölene kadar Akainu'ya adam akıllı zarar veremedi di mi?
WB'nin kalbi tekleyip kan kusana kadar da Akainu hasar veremedi. Bu vs 2 saat de sürer, 10 saat de 2 gün de... Öyle birer yumrukla pert olacak adamlar değiller. Maksadı arkadaş anlamış bak:

Akainu nun ölmemesi lazımdı,wb ye de kaybettiğinin gösterilmesi lazımdı,yarı felç halde yerin dibine yollayarak kaybettiğini göstermiş oldu,hemde bir yumruk daha yiyip hayatına elvada demeden,wb öldükten sonra sahneye çıkmış oldu.(bence)
 
WB'nin kalbi tekleyip kan kusana kadar da Akainu hasar veremedi. Bu vs 2 saat de sürer, 10 saat de 2 gün de... Maksadı arkadaş anlamış bak:
Kalbinin teklemesi Akainu'nun sorunu değil ki. Bu zaten WB'nin gücünün azalmasına sebep olan bir şey. Ben WB zirvesinde idi demiyorum. Bu noktayı karıştırmayalım.
 

Olaylar bunlar. Görüldüğü gibi adam aşağı doğru süzülürken küfürleri ediyor ve Manga o sıra karşısında dikilen WB'yi gösteriyor. Kimin kazandığı kimin kaybettiği en azından benim için çok açık.

Adamın aşağıda geçirdiği sürenin kaç dakika, kaç saniye olduğunu yorumlayıp daha sonra yaptıkları ile burada geçen durumu bir birine karıştıracak değilim.

Benim için net bir durum söz konusu gerisi sizin paşa keyfinize kalsın :a:
Evet, adamın kafasının yarısı erimiş, diğeri ise düşmüş. Kazanan kafasının yarısını veren :alkis:
 
İkisini de zerre sevmem açıkcası biri tek bir evladı için tüm evlatlarını ateşe sürükleyen baba misali diğeri ise mutlak adalete inanan ama piyondan farkı olmayan biri. O kadar şey düşündüm yazıyordum ki ulan dur ne yapıyorsun bu mf arcı nereden tutarsan elinde kalır dedim kendi kendime. Ortada eyssıı diye gezen sümüklü bir velet, title'ların hiç bir önemi yok, haki olayına değinmiyorum zaten, shickilerin eğlence olsun diye gelmiş gibi tavırları, tüm dövüşler yarıda kesiliyor...
 
Kalbinin teklemesi Akainu'nun sorunu değil ki. Bu zaten WB'nin gücünün azalmasına sebep olan bir şey. Ben WB zirvesinde idi demiyorum. Bu noktayı karıştırmayalım.
Bu Akainu değil miydi Squardo’yu ayartan?
Saka’da iyi k.haki varmış, gelecek olan dövüşü görmüş ki o dövüş gelesiye kadar Wb’yi yavaştan zayıflatayık demiş.:D
 
Akainu'nun "Ölü WB'den yediği dayak" diye aşağılanması hala devam ediyor ya, insan ne diyeceğini şaşırıyor yav. Nasıl bur mentaliteye ulaşıyorlar insanlar?

Bir tarafta kafasını, göğsünü erittirmiş adam, diğer tarafta yediği yumruk sonucu uçan Akainu.
Evet arkadaşlar, kafayı göğsü bırakmak mı yoksa 100 metre uçup hiçbir şey olmamış gibi dönmek mi?
Cevabınız tabii ki de kafayı göğsü bırakmak, 100 metre uçmak mı? Aman tanrım olamaz, hemen malı mülkü ortaya bırakayım, uçmamak çok önemli.
Mesela Luffy burada ilk yumruğu atar atmaz kazanmıştı, E. Oda fancition yazdırmış asistanlarına demiş göndereyim bari Jump'a. Hem bak, WB'den daha da uzağa uçuruyor.
Biraz uçan karakter her zaman eziktir bu forumda :D Bak BM biraz uçtu en güçsüz Yonko oldu :D
 
Akainu net bir şekilde oyajiye kaybetti. Zaten oyajiye o hasarları hangi şartlar altında verebildiği de ortada.
 
Sen dövüş kazanmakla, kalıcı hasar alma olayını karıştırmışsın :oleyo2:
Ben de sana soruyorum, Luffy Dof'a g4 ile vurup, adanın bir köşesine uçurup bilincini kaybettirdiğinde kazandı mı? Senin lafından anladığım o an kazanmış.
Luffy Dof'a vurur, Dof bilincini kaybeder, duvara yapışır, Luffy tuf tuf tuf adanın ucundan gelene kadar kafası anca yerine gelir.
WB Akainu'ya vurur, Akainu'nun bilinci kapanmaz, oluşan depremin sonucu yıkılan zeminden aşağı çöker, sonra kalkar gelir.
Hadi bakalım beyin jimnastiğini göreyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık