Shanks Wb'yle kılıç tokuşturdu Mihawk bunu başaramadı deyince ben de olayı güce yordum. Rol diyorsan haklısın tabi ki.
Şu var. Mihawk ilgisini çeken şeylerin peşinde koşan biri. O yüzden kendisini yonkou gücünde görse bile kendisinden güçlü birini, zamanında Roger'a dövüşmüş bir efsanenin gücünü merak edebilir. Ona bakarsan bu adam güç olarak çöp olan Kreig'in peşinden de gidiyor ? Hadi ditelim Mihawk Mingo kadar güçlü olsun. Mingo'nun ne işi var Kreig'in peşinde Allah aşkına
Bunu neden yazıyorum. Mihawk ucu açık bir adam. Hem güç olarak hem karakter olarak. Yeri geliyor çöp kovalıyor, yeri geliyor iki acemi ilgisini çekiyor, yeri geliyor Beyazsakal'a saldırı gönderiyor. Bu örnekler ilgisini çeken şeylerin peşinde koşan birini işaret ettiği için Mihawk yonkou gücünde olsa da Beyazsakal'ın ilgisini çekmesi abes kaçmıyor.
Ayrıca Kaido ve Linlin de Beyazsakal'ı farklı bir boyutta görüyorlar. Ee bunlar birbirlerini tehdit eden egoyla taşan adamlar değil miydi ? Neden Wb'yi övecek tarzda konuşuyorlar o zaman ?
İşte ben de bunu diyorum. İstisna durumlar karakterlerin güç seviyelerini farklı yansıtabilir. Bu yüzden Jozu Mihawk'ın slashını durdurdu diye farklı anlaşılmamalı diyorum.
Öte yandan shicbukai meselesi. Biliyorsun ki neredeyse her shicbukai bu ünvan çatısı altında farklı bir amaç güttü. Mihawk'ın da bir amacı vardır şeklinde düşünmek yerine düz mantık bakılıp "çok güçlü olsa shici olmazdı" şeklinde düşünülüyor. Ülen senin düşüncenin aksini işaret eden 7-8 tane örnek var ? Ee o zaman ? İstisnalar kaideyi bozmaz, bu sefer sonuç art niyete dayanıyor işte.
Amiral seviyesi düşük bir seviye tabi ki değil. Lakin Sezar'ın hakkı Sezar'a. Adam daha yüksek bir seviyede ise neden amiral seviyesi denilsin ki ? Mihawk amiralden farklı bir profil ve içerikle oluşturulmuş bir karakter. Detayına inilebilir.