Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana seviye kısmı zaten bizim tayfanın aşması gereken bir zorluk diyorum.

Luffy ve tayfasının Arlong Park'ta savaştığı tayfayı bugün Big Mom'ın tayfasından yenmek için ne Big Mom'ın, ne Kata ve Komutanların gelmesine gerek var.

Seviye sorunu zaten aşılması gereken bir şey. Diyorum ki Luffy zaten Big Mom seviyesinde bir adam olursa otomatik olarak kendi tayfası da seviye alacak. Bir adamı Kata'yı diğer adamı diğer Komutan'ları tutacak seviyede olacak. Bunun neresi anlaşılmıyor anlamış değilim?

Nesi zor? Teach yola çıkar çıkmaz hemen güçlü adamlar topladı ardına? Bu adamlar Teach güçlü olmasa tayfasına katılmazdı.

Senin dediğin şuna çıkıyor. KK olmuş Luffy ve tayfası olduğunu varsayalım. Al Luffy'nin yerine Buggy'i de koy yine KK olur diyebiliyorsan Mihawk'ın söylediğini o şekilde varsayman yerine oturacaktır.

Ama unuttuğun şey öyle bir tayfanın zaten tek bir adamın altında toplanması Kaptan'lığın olayıdır. Ve ne tesadüftür ki Yonkou olarak adlandırılan tayfaların Kaptan'ları seride en güçlü olarak adı geçen 4 Korsan Kaptanı.:D
Ben senin dediğini anladım zatende hem bunun için tayfanın aşması gereken bir zorluk deyip hem de nasıl ''Luffy'nin rakibi sadece yonkolardır'' mantığını çıkarıyorsun ? Bunu anlamıyorum.

Luffy BM seviyesinde olursa diyorsun tamam da o seviyeye gelene kadar işte yonko tayfası Luffy ve tayfa için bir zorluktur.Sende zorluk diyorsun ve zorluk diyorsan otomatik olarak sadece yonkonun değil yonkonun tayfasının da Luffy'nin rakibi olduğunu kabul etmen gerekir ama sen kabul etmiyorsun ki ?

Ben sana diyorum ki o güçlü dediğin adamların seviyesi ne ? Teach'in ana 3'lüsü bile çok çok yüksek ihtimalle seviye 6 elemanlarından oluşacak.Seviye 6'ya gidip en güçlülerini alıcan.Bunun neresi kolay ?

Madem güçlü adam toplamak zor değil şunun açıklamasını bi yapsana.Roger'dan sonra bilmem kaç tane korsan denize açılmış ve doğal olarak potansiyellerini ortaya çıkaracağı bir işe girişmiş.Neden o zaman şu anda op evreninde sağ kol ve komutan gücünde adam sayısı 2-3 elin parmağı kadar ? Her denize açılanın yonko komutanları gücüne geliceğini düşünüyorsan neden evrenin nüfusuyla kıyaslayınca bu kadar az ?
 
Bir karakter onun ile benim aramdaki güç farkını görmek istiyorum deyip atak yapsa ve bunu o adamın 3. tümen komutanı yada o seviyede ki biri durdursa acaba bu adamı yonko seviyesinde gören olur muydu. :)Zannetmiyorum. :artiz: Bende kılıç koklamak istiyorum. :oleyo2:
 
Zoro luffy’nin sağ kolu olup yeni neslin reyleigh’i olmak istediğinde mihawk içinden “kendi hayalinden daha büyük bi hedef bulmuş” demişti.

Reyleigh bi amirali oyalayıp bi yandan başkalarına yardım edememesini yaşına bağlamıştı. Yani altın çağında bi amiralden net daha güçlüydü adam. Amirali üstünlük kurarak yenmek ayrı şey amiralle dövüşürken bi yandan başkalarına zaman ayırabilmek ayrı şey.

Mihawk reyleigh ve amiraller arasında bi seviyededir diye tahmin ediyorum. Bi kolunu kaybederek akainu’yu alabilir. Ama yonkou’lara yakın değildir.
 
Ulan herşeyi geç bir yonkou diğerine ''aramdaki güç farkını görcem'' diye saldırı yapacak kadar bunu diyecek kadar küçülür mü? Bunu bi düşünün. Yonkouların arasındaki konuşmalara bakın. Hepsi asarım keserim tadında. Birbirlerinden gram çekinmiyorlar. Linlin gidip ''en güçlü'' olarak anlatılan Kadioya ''ben geliyom haberin olsun'' diyor. Adamın ettiği tehdit umrunda değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık