Yav ne fark eder ? Tayfanın tamamı orda olsa ve Luffy BM ile kapışmaya gitse BM'nin 3 ana komutanı yine Luffy'lerin önünde engel değil mi ? Yani Luffy'lere rakip olmucak mı ? Olucak.Ee o zaman senin mantık en baştan çöp oluyor ?
Gökten zembille kk seviyesinde mi inecek bu çocuk ? O güce ulaşana kadar yonko tayfası onun rakibidir ve her daim Luffy'e engel olur.Al işte Kata vs Luffy diyorum sana.Onları indirecek seviyedeyse gerisi gelir de dediğim gibi bu çocuk direk kk gücünden başlamıyor işe.Yavaş yavaş güçleniyor ki işte güçlenene kadar Kata gibi Cracker gibi onu çok çok zorlayacak isimler karşısına çıkıyor.Mihawk'ın kastettiği zorlu süreçlere bunlar dahil hep işte.
Burda benim dediklerimi çürütecek ne var ? Anlamadım.
Luffy tek başına yonko tayfasının rakibi olucak demiyoruz ya bunu söyleyen sensin.Luffy'nin tayfası olsa da olmasa da kklık sürecinde yonko tayfası Luffy'nin rakibidir.Bak bu dediğim senin dediğinle aynı anlamda değil bunu anla önce.Luffy BM'ye savaşa gitse bile BM'ye ulaşana kadar Kata-Cracker-Smoothie ve geri kalanlar Luffy'nin önünde engel olucaktı.Bak tayfasıyla savaşa gitmesine rağmen Luffy'nin rakibi olucaklardı diyorum dikkat et.O zaman Luffy direk komutanları aşıp BM'ye ulaşabilecek mi zannediyorsun ? Tabii ki de ulaşamayacak ve bu da yonko tayfasının Luffy'e gayette zorlu bir rakip olduğunu gösterir işte.
Burda da benim dediğimi çürütecek bir şey göremedim.
Öyle düşündüğüm için yazdım neyin samimi cevabından bahsediyorsun ki ? Ben sana sorayım o zaman.''Kklık yolunda yonko tayfası da yonko da Luffy'nin rakibidir'' cümlesinden ''Yani Luffy tek başına mı yonko ve tayfasının rakibidir diyorsun'' anlamını nasıl çıkardın ? Samimi bir şekilde söyle yeter.:/
Birincisi, seviye sorununu atlama. Öncesinde Katakuri'nin sadece kendisi gelse bütün tayfayı paket edebilirdi 2 yıl öncesinde. Şimdi Luffy'nin belli bir seviyenin üste kayda değer güçte bir adam olduğunu varsayıyoruz. Bu güç zaten altında belli birikimde gerektiriyor ki gördük zaten adamın elinin altında bir tabur adam var.
KK'lık yarışına çıkmış adamların altlarında zaten güçlü bir tayfa olması hem zorunlu olan hem de düşünülünce olması makul olan bir şey. Mihawk her şeyden önce bir Yonkou'ya gidip çatacak adamın yeterli çapta adamlara da sahip olduğunu varsaymak zorunda. Bu adamlar Korsan. Tek başına savaşma gibi bir zorunlulukları yok.
Mihawk Shanks'in kendisini direkt muhattap almayacağını bilse bir Yonkou'nun inine girer mi? Girmez. Canına susamadıysa girmez.
Diğer taraftan şu da var. Senin tayfan Yonkou tayfası için yeterli olsa bile bir de senin yeterliliğinin olması gerekiyor di mi? Şu an 7-8 Nova'nın birden Kaido'ya saldırması gibi senaryolar dönüyor burda. O bile yeterli gösterilmiyor.
Yani anlatmaya çalıştığım Mihawk tayfa olayını zaten varsayarak konuşmuş olması gerekiyor. Mantıken gidipte tek başına birinin KK olmaya çalışacağını düşünmüyor. KK tayfası diye bir kavram var seride.
Onu geçtim Mihawk sürekli güçten dem vuran bir adam. Az öncesinde Zoro'ya gücünden dolayı ahkam kesiyor. Luffy'e hemen ardından senin amacın ne diyor soruyor. Sonra da bu beni geçmekten de zor diyor. Bu kadar güçten dem vuran adamın Luffy'nin sağlam adamlar toplama sürecini onların yeterli güçte olmaları yarı yolda ölüp kalmamalarını felan hesapladığını söylemek bana komik geliyor.
Teach 5-6 kişiydi 2 yıl öncesinde. Azıcık piyasaya çıkıp kendini gösterince adamın altına bir sürü güçlü adam yığılmış. Sen yeter ki güçlü ol altına bir çok adam toplarsın. Teach örneğinde gördük.
Adam 2 yılda çıktığı yolda Yonkou tayfası olacak şekilde adam toplamış.
Teach emri altına nasıl adamları alıyor gördük. ID'ı basıp hepsini dövüştürüyor sağ kalan güçlü kodamanlar bile adamın altında toplanıyor. Her tayfanın bizimki gibi arkadaşlık bağlarıyla kurulmasıan gerek yok. Güçlü olan istediği şeyi söküp alıyor bu seride.
Arkadaş adam sahte Monkey D. Luffy ismi altında bile tayfasına 200-300 M'lik adamlar topluyordu az daha.