Kata ile kapıştı çünkü tayfada yeterli eleman yoktu. Zaten Luffy oraya Big Mom ile savaşmaya da gitmedi. Mugiwara tayfası dediğin sadece Jinbei, Nami, Sanji felandan oluşmuyor.Ciddi misin ? Nasıl mantık o ? Yonko tayfası kklık yolunda tabiiki de Luffy'nin rakibi.Sen aksini mi iddaa ediyorsun ? Daha geçen arc Kata'yla kapışan kimdi ?
Kknın da tayfası var zaten aksini söylemedim.Ama Mihawk'ın kastettiği o zorlu sürece güçlü yoldaşlar bulmakta dahil.Luffy East Blue'da kimi tayfasına alsa komutan ve üstü seviyeye gelicek mi sanıyorsun ? Ne bireysel olarak güçlenmek ne güçlü yoldaşlar bulmak kolay değil.Mihawk çok yüksek ihtimalle o zorlu sürece bunlarıda dahil ediyor.
Hayır zaten Luffy vs Kata olması bile senin "Yonko tayfası değil yonko Luffy'nin rakibidir" mantığını yanlış çıkarıyor.
WB olayına bir şey diyemem.Sadece Mihawk'ın sözünden net bir şekilde Mihawk'ın yonko gücünde olmadığı anlamı çıkmaz onu söyledim.Ha bu arada bana sorarsan Mihawk ne seviyede diye amiral derim.Eski üçlüden hiçbir eksiği yoktur.Ayrıca yine bana göre yonko ve amiral arasında da küçük bir güç farkı var.
Asıl siz ciddi misiniz?
KK'lık yolunda Luffy'nin rakipleri 4 Yonkou Kaptan'ıdır. Onları indirecek seviyedeyse zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Jinbei'nin lafı KK tayfasının ne anlama geldiğini gösteriyor. Jinbei ben geleceğin KK tayfasındanım. Senin gibi basit bir Yonkou'dan korkmam diyor.
Mihawk'ın söylediklerini alıp her yere yapıştırıyonuz. Bu beni geçmekten de zor derken güç yönünden kastediyor olayı. Daha az öncesinde güç yönünden ahkam kesen adamdı bu. Mihawk azıcık akıllı adam yerine koyuyorsanız herhalde Luffy'nin tek başına Yonkou tayfasına ve kendisine karşı savaşacak olmasını kastetmiyor olduğunu düşünmeniz gerekecektir.
Ayrıca onu geçtim her önüne gelen adamı Big Mom adam yerine koyup kendi mi savaşacak? Sen Yonkou'nun adamını yenecek seviyede değilsen niye senin karşına Big Mom çıkıyor? Bugün Kaido tayfasıyla gelse Katakuri çıkıp Kaido'yu durdurmaya çalışır mı? Az bunu sorgula bence. Eşleşmeler direk olur zaten.
Şimdi sen alıp Mihawk'ın lafının yerine şu senin dediğin kelimeleri yapıştır. Sonra güzelce bir oku. Komik duruyor mu durmuyor mu samimi bir şekilde söyle yeter.