Bana yamuk yapma Felixxxxxxx!Güçlenmek mi istiyorsunuz? Geçmek istediğiniz adamın ayaklarına kapanıp, beni eğit diye yalvarın!
Bana yamuk yapma Felixxxxxxx!Güçlenmek mi istiyorsunuz? Geçmek istediğiniz adamın ayaklarına kapanıp, beni eğit diye yalvarın!
Don Krieg eziğin önde gideniydi.Kaptan Kuro , Don Krieg gibi adamlar gitti abudik kubidik adamlar geldi hey gidi One Pice ruhunu kaybettin...
Herkesi topla bir Katakuri etmez.Don Krieg eziğin önde gideniydi.
O açıdan Kuro çok iyiydi. Don Krieg dövüşü iyiydi ama Don Krieg için aşırı iyi diyemem diğerlerine kıyasla.Mesele ezik olması güçlü olması değil karakterin işlenişi . Tasarım ve yetenek olarak orijinal bir tipti Krieg .
Sence Don Kriged, yetenek ve tasarım olarak Katakuri'den iyi mi? Zevkler ve renkler falan fistan.Mesele ezik olması güçlü olması değil karakterin işlenişi . Tasarım ve yetenek olarak orijinal bir tipti Krieg .
Herkesi topla bir Katakuri etmez.
One Piece o zamanlar DragonBall’ın etkisinde bir seriydi bence ve bu da karaktere çizim ve işleniş yönünden güzel bir hava katıyordu . Sonradan E.oda kendi benliğini kazandıkça seri farklı yol aldı . Benim için olumsuz oldu mesela zaten karakter çizimlerinden anlaşılıyor . İlginç tipler türedi . Gerçi kolay değil 900 küsür bölüme binlerce tip çizmek .O açıdan Kuro çok iyiydi. Don Krieg dövüşü iyiydi ama Don Krieg için aşırı iyi diyemem diğerlerine kıyasla.
20 milyonluk ödülle Mihawk'a saldıran reis,dünyanın en korkusuz adamlarından kolay yetişmiyor tabii böyleleri. 20 milyon ödülüm olsa değil Mihawk eski Bellamy'e bile saldırmazdım ben seride olsam. Kütüphanede konusu bile yok bu arada göremediğimde şaşırmıştım.Kaptan Kuro , Don Krieg gibi adamlar gitti abudik kubidik adamlar geldi hey gidi One Pice ruhunu kaybettin...
baya güçlüydü buda savaş lordu teklif etseler elinin tersiyle iterdi kesin.