La adam Ace'i öldürecğeim diye yarattım, bu kadar sürmesini önceden kestirmemiştim demiş, hala neyin kafası bunlar anlaması inanılmaz güç yaSimülasyon odasına gizlice girip olaylara müdahale etmiş Oda xD Yoksa Ace ölmezdi.
La adam Ace'i öldürecğeim diye yarattım, bu kadar sürmesini önceden kestirmemiştim demiş, hala neyin kafası bunlar anlaması inanılmaz güç yaSimülasyon odasına gizlice girip olaylara müdahale etmiş Oda xD Yoksa Ace ölmezdi.
Hesabı nasıl yaptın?Oturdum hesabı kitabı yaptım mangaka yaş olayını tam olarak aynı ayarlamış.Eğer hatalı aldığım yerler yoksa şaşırtıcı.Yanlış hesaplamadıysam Ace 20 yaşı dolmasına 5 ay kala Wano'ya geliyor.Luffy'de şu an öyle zaten wikiden bakıldığı zaman da 19 yaş olarak gözüküyor.Şu 5 ay olur 3-4 vs orada yanılgılar olabilir yine aynı oluyor.Yanlış değilse luffy maceraya başlamadan 5 ay önce Ace Wano'da.Daha sonra wb karşısına çıkması ve savaşta ölmesi süreç olarak 1 sene sonrasını bile bulmuyor 11 ay gözüküyor.Eğer 2 yıllık araya kadar olan süreyi 6 ay alırsak.
Demek istediğim ace kazanır değil.Öyle yada böyle kuzan ve sakazuki ile vs atmış tek yememiş bir adam için 3 tane götürürdü ayran içmezdi falan demişsin ona değindim.Entei de ada boyutu teknik dalga geçiyorsun ama etkisi bile gösterilmedi.Ayrıca şu çakmak gazı uydurduğunuz en epik mit olabilir.Ortada patlayan bir yakıt tankerinden şok dalgasından başka hiçbirşey yok.Yanan bir ace yok.Mera yemiş adamı sadece magma gibi hiyerarşik olarak üstte olan doğal güçler yakabilir.Entai hahahah Çakmak gazına mı yanacak Luffy? Gear 4 Snakeman'ken? Lütfen abi lütfen. Millet nasıl Kata'yı yakalayamıyorsa Ace'e olacak olan o. Luffy armamentte üstün, gözlemde üstün, meyvesini kullanmada üstün, fiziksel güç olarak bir şey demeyeyim sallamış olurum. Luffy'nin şu an Ace'den üstün olmadığı tek bir şey yok. E. Oda daha yeni yakın "en güçlü aile/organizasyon Kocanalar'da" demedi mi? 3 tatlı komutanın ikisini indirdi, biri de Kocana'nın sağ kolu olan,1 milyar ödüllü Katakuri. Dövüşün başında dengi olmasaydı da dövüşün sonunda gördük. Ace de öyle 550 milyon ödülü alıp dondurmuş falan değil, eti butu o çocuğun, önce Ace gitsin WBler'in en güçlü 3'lüsüne girsin, ondan sonra yeni imparatora rakip olabilir. Yazarın kalemi diyorsun bir de, Luffy'i başta öyle yazan kendisi zaten, ne kadar absürt konuşmuşsun yahu.
Öyle olacaksa, olmasın len@RedTeroR
Ama verilmiyor işte. O da Luffy'ye özel bir durum.
Biz memnunuz gardaş mis gibi.Öyle olacaksa, olmasın len
Miss gibi lastik koktu cidden, hadi bu haftanın hatırına böyle bırakalımBiz memnunuz gardaş mis gibi.
Halıları katlayıp başlarını lastikliyorum bir yandan. Ondandır artık idare et.Miss gibi lastik koktu cidden, hadi bu haftanın hatırına böyle bırakalım